Da Rekdal fjernet Grindheim svarte VIF-styret med å frata Stig Ove Sandnes det sportslige ansvaret

Torsdag fjernet Kjetil Rekdal VIF-kaptein Christian Grindheim fra laget mot Strømsgodet. Fredag brukte VIF-styret øksa på Stig Ove Sandnes.

I HARDT VÆR: Vålerenga og Kjetil Rekdal har det tøft om dagen. Her er Rekdal med «Moa». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
I HARDT VÆR: Vålerenga og Kjetil Rekdal har det tøft om dagen. Her er Rekdal med «Moa». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OPPRYDNINGSAKSJONEN I VÅLERENGA er blitt en offentlig oppvask og foregår på to fronter. Begge har like stor prioritet internt i klubben. Det er på mange måter nå eller aldri på Valle. Igjen. Og mens Kjetil Rekdal har det hele og fulle ansvaret for å få fotballaget på beina og svarer til klubbeier Tor Olav Trøim for det, har Trøim og VIF-styret selv tatt grep om å løse de andre problemene.

Det forteller at Trøim mener alvor.

Og at han forplikter seg til Vålerenga.

TORSDAG KUNNE DAGBLADET melde at et av Kjetil Rekdals umiddelbare grep var å vrake kaptein Christian Grindheim til kveldens kamp mot Strømsgodset. Det var et sjokk.

I DAG KAN Dagbladet fortelle at tidligere klubbdirektør Stig Ove Sandnes, som 1. februar tok hovedansvaret for Vålerengas stadionutbygging i tillegg til å ha en slags halv stilling som sportsdirektør, fredag mistet alt sportslig ansvar med umiddelbar virkning. Det er også en overraskelse. Men når det gjelder Vålerenga har håret sluttet å reise seg på hodet mitt.

Der kan alt skje.

Til alle tider.

I UTGANGSPUNKTET SKULLE Stig Ove Sandnes styre VIF-sporten med en hånd på rattet fram til første april. Omtrent på det tidspunktet ble avtalen forlenget til første august. Men fredag, omtrent samtidig som Kjetil Rekdal sto skolerett for alle norske medier og begrunnet sin handling i Grindheim-saken, ble Sandnes strippet for sportslig ansvar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer