Da Riise stoppet ved en uteligger, tok Twitter helt av: - Viser hva slags menneske han er

John Arne Riise smelter hjerter i sosiale medier.

STOPPET OPP: John Arne Riise valgte å gjøre det motsatte av mange andre i en av Oslos travleste gater. Han stoppet opp og tok seg tid til en uteligger. Foto: Bengt Arne Tangen
STOPPET OPP: John Arne Riise valgte å gjøre det motsatte av mange andre i en av Oslos travleste gater. Han stoppet opp og tok seg tid til en uteligger. Foto: Bengt Arne Tangen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fotballstjerna John Arne Riise har vært mye omtalt i norske medier. Og på godt og vondt har han svart på henvendelser i sosiale medier - og i medier generelt.

Det siste døgnet er det mest på godt at Riise blir omtalt. Han hylles nå i sosiale medier for å først ha krabbet til inntekt for Barnekreftforeningen, før han ble avbildet da han brukte tida si på en uteligger i Oslo sentrum.

Riise startet gårsdagen med å møte Ove Øderud ved Sofiemyr Stadion, for å hjelpe sistnevnte i krabbeprosjektet fra Lillestrøm til Larvik.

- Hyggelig å kunne bidra

Øderud inngikk nemlig et veddemål med sønnen sin, at dersom Leicester vant Premier League 2015/2016, skulle han krabbe den lange veien i sommer.

Til inntekt for Barnekreftforeningen stilte Riise opp, og etter 2.1 kilometer, i rekordfart (ifølge Eirik Soltvedt på Twitter), kunne den tidligere fotballspilleren si seg fornøyd.

Riise skriver i en e-post til Dagbladet at han en uke før hadde blitt kontaktet, og spurt om han var i Oslo. Det var han ikke, men han nølte ikke med å reise til hovedstaden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer