VISTE SEG FRAM: Cristiano Ronaldo er ikke redd for å vise fram overkroppen. EM-finalen var ikke noe unntak. Foto: Joe Meredith/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
VISTE SEG FRAM: Cristiano Ronaldo er ikke redd for å vise fram overkroppen. EM-finalen var ikke noe unntak. Foto: Joe Meredith/JMP/REX/Shutterstock/NTB ScanpixVis mer

Da Ronaldo kastet trøya, sto jubelen i taket i Danmark

- Om det er noe han har tenkt over eller ikke, vil jeg ikke uttale meg om.

(Dagbladet): Søndag kveld kunne vi se den igjen - Cristiano Ronaldos berømte sixpack. Den portugisiske superstjerna lar sjeldent en sjanse til å vise seg fram i bar overkropp gå fra seg. Det er det særlig ett selskap som jubler for.

Det danske undertøysfirmaet JBS Textile Group A/S inngikk i 2013 et samarbeid med Ronaldo, og fører Real Madrid-spillerens undertøysmerke CR7.

Da Ronaldo kastet overdel og viste fram linningen på underbuksa, var det uvurderlig reklame for danskene, skriver dansk TV 2.

- Jeg var inne på vår butikk på nettet i morges og kunne se at antall ordre vi har fått var langt høyere enn det pleier å være, sier Nikolaj Hartung, som er salgs- og markedssjef hos JBS.

Med vilje?

Det var mer enn 300 millioner mennesker som så EM-finalen mellom Portugal og Frankrike, som førstnevnte vant etter ekstraomganger.

Hadde Ronaldo det i bakhodet da han viste fram deler av underbuksa?

- Han er vanvittig profesjonell i alt han gjør. Om det er noe han har tenkt over eller ikke, vil jeg ikke uttale meg om. Men vi er selvfølgelig glade for det, for det har gitt masse eksponering. Bildene kan du se overalt, sier Hartung.

Lei

Det er mulig Ronaldo bare liker å vise fram den veltrente kroppen, men det var iallfall ingen grunn til å vise seg fram i bar overkropp etter EM-finalen.

Ronaldo ble som kjent skadet i første omgang, og måte byttes ut tidlig. Da 90 minutter pluss tillegg var spilt, manet han sine lagkamerater til å gi alt de hadde i ekstraomgangene.

Det hjalp, for Eder sto for kampens eneste scoring i ekstraomgangene.

Da sluttsignalet gikk, falt Ronaldo til bakken i tårer. Han tok etter hvert av seg overdelen mens han jublet med sine lagkamerater, før trøya kom på da han løftet EM-pokalen.

Den tyske keeperlegenden Oliver Kahn har tidligere uttalt at han er lei av å se Ronaldos nakne kropp.

- I det siste har jeg sett mer av Cristiano Ronaldos sixpack enn min kones bryster, sa Kahn til tyske ZDF i april.

Da hadde Ronaldo igjen kastet av seg alt tøyet og sto i underbuksa da han feiret seieren over Barcelona i garderoben etter El Clasico.

Da Real Madrid vant Champions League-finalen, og Ronaldo scoret på det avgjørende straffesparket mot naborival Atletico Madrid, falt selvfølgelig trøya igjen.

RONALDO VIL BARE DRIKKE TE - MEN SÅNN GÅR DET IKKE: Da en av verdens største fotballstjerner, Cristiano Ronaldo, satte seg på en kafé i Madrid for å drikke te, lot ikke kaoset vente på seg. Video: Roc By Ronaldo Vis mer