Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Da Ronaldo la ut frekt bilde av seg selv i bar overkropp, lot ikke reaksjonene vente på seg

Premier League-stjerner fleiper med superstjernen. 

SUPERSTJERNE: Real Madrids Cristiano Ronaldo har ikke noe imot å delta på modelloppdrag når han ikke spiller fotball. Foto: AP Photo/Francisco Seco/NTB Scanpix
SUPERSTJERNE: Real Madrids Cristiano Ronaldo har ikke noe imot å delta på modelloppdrag når han ikke spiller fotball. Foto: AP Photo/Francisco Seco/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Superstjernen Cristiano Ronaldo har aldri vært redd for å vise seg fram i bar overkropp. Det tar som regel ikke lang tid før portugiseren kaster drakta når dommeren blåser av kampen, særlig hvis det dreier seg om finalekamper.

Real Madrid-spilleren har naturlig nok et eget undertøysmerke, som han selv reklamerer for. Han stiller også opp på andre modelloppdrag, og liker å dele resultatet med sine fans.

For to dager siden la Ronaldo ut et bilde av seg selv i bar overkropp med en stor frakk rundt seg (se bildet nederst i denne artikkelen). Han gjør en posering som selv Ben Stiller i filmen Zoolander ville vært stolt over, og reaksjonene har naturligvis ikke latt vente på seg.

Stoke-spiller Peter Crouch har spurt Twitter-følgerne sine om de ønsker at han skal kopiere poseringen, ved å like eller dele meldingen hans. Foreløpig er det nesten 100 000 mennesker som håper å se den høyreiste mannen stille opp i en liknende positur som Ronaldo.

Lagkamerat og tidligere Liverpool-spiller Charlie Adam er blant dem som har kommentert meldingen til Crouch:

«Jeg tror du ville sett bra ut med spray-tan», skriver han.

«Kom igjen Crouchy, jeg må se dette», skriver tidligere West Ham-spiller Carlton Cole.

Foreløpig har ikke Crouch fulgt opp, men vi blir ikke overrasket om det skjer.

Når det gjelder det originale bildet som ble lagt ut av Ronaldo, har Bayern Münchens offisielle Twitter-konto også kommentert det - med en morsom gif av spilleren Javi Martinez.

Bildet har fått 1,8 millioner likes på Instagram.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!