Paris-Roubaix:

Da Sagan kom opp til Bystrøm, sa beina stopp

- Du vil være med, men beina går bare ikke fortere rundt.

FORNØYD MED EGEN INNSATS: Det ble en lang dag i front for Sven Erik Bystrøm, men nordmannen fikk det noe tøft da Peter Sagan kom opp til bruddet. Foto: Jarle Fredagsvik, procycling.no.
FORNØYD MED EGEN INNSATS: Det ble en lang dag i front for Sven Erik Bystrøm, men nordmannen fikk det noe tøft da Peter Sagan kom opp til bruddet. Foto: Jarle Fredagsvik, procycling.no. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ROUBAIX (procycling.no): Sven Erik Bystrøm gjorde en meget god figur under Paris-Roubaix søndag. I starten av rittet var han meget aktiv, og han klarte å komme seg med i bruddet.

Bruddet skulle vise seg å spille en veldig viktig rolle i rittet. Da det bare var tre ryttere igjen av det opprinnelige nimannsbruddet, angrep Peter Sagan (Bora-hansgrohe).

Han kom seg opp til Bystrøm, Silvan Dillier (AG2R) og Jelle Wallays (Lotto-Soudal). Etter over 200 kilometer på offensiven ble det derimot tøft for Bystrøm, som måtte slippe de tre andre omtrent en mil etter at Sagan ankom trioen.

Dillier holdt faktisk følge med Sagan hele veien til mål, men måtte ikke overraskende gi tapt i spurten på velodromen. En meget solid andreplass kunne sveitseren likevel ta med seg i bagasjen.

Les: Endelig lyktes det for Sagan i Paris-Roubaix: - En fantastisk følelse

Etter det blytunget monumentet var det en særdeles sliten Bystrøm som snakket med procycling.no utenfor lagbussen i Roubaix.

- Det var som vanlig en ganske heftig kamp for å komme seg i brudd. Etter 40 minutter var det to som var avgårde, også støtet jeg meg opp til dem. På vei opp til dem kom det to mann bakfra, og til slutt ble vi ni mann. Det koster mye å komme i brudd her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer