GOD UNDERHOLDNING: Nils Arne Eggen og Orkla-benken fikk seg en latter i går, selv om Strindheim til slutt vant kampen 3-1. Bildet er fra en tidligere sesong på Orkdalsbanken stadion. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
GOD UNDERHOLDNING: Nils Arne Eggen og Orkla-benken fikk seg en latter i går, selv om Strindheim til slutt vant kampen 3-1. Bildet er fra en tidligere sesong på Orkdalsbanken stadion. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADETVis mer

Da speakeren ropte opp registreringsnummeret på bilen som måtte flyttes underveis i kampen, rakk en av spillerne på banen opp hånda

- Jeg kan ikke flytte den nå!

(Dagbladet): Torsdag barket Orkla og Strindheim sammen i vårsesongens siste kamp i tredje divisjon avdeling 5 i et klassisk topp mot bunn-oppgjør.

Selv med Nils-Arne Eggen på trenerbenken klarte ikke Orkla å ta steget ut av nedrykkssonen med 1-3 i kampen.

Det var likevel ikke det som fikk mest oppmerksomhet etter kampen på Orkdalsbanken stadion.

Spilleren måtte flytte bilen

Rundt ti minutter før slutten av kampen, ropte speakeren opp registreringsnummeret og biltypen til en bil som måtte flyttes. Ganske normal praksis på en idrettsstadion.

Det som derimot ikke var helt normalt, var at eieren sto ute på banen med Strindheim-drakt.

- Det stemmer det, det var herr Kosberg sin bil. Han hadde parkert inn en annens bil, så den måtte flyttes, humrer speaker Hallvard Erlandsen overfor Dagbladet.

Erlandsen satt inne i speakerbua og fikk beskjed på walkie talkien om bilen som måtte flyttes. Det var gjennom vinduet han hørte Strindheims forsvarsspiller Fredrik Kosberg hoie til ham.

- Det er bilen min, så jeg vil bare si fra at jeg kan ikke flytte den nå, sa Kosberg til Erlandsen, og høstet latter på innbytterbenkene.

Latter på benken

- Rett ved siden av speakerbua står innbytterbenkene, og det var Orklas benk han var nærmest. Nå satt jo Nils Arne Eggen på den benken, så det ble litt latter og et forslag fra Orkla om at han bare måtte gå og flytte bilen så lenge, men han slapp å forlate banen, da, forteller Erlandsen, og legger til at det er første gang han har opplevd at feilparkerte biler på stadion tilhører en av spillerne på banen.

For Kosberg var det også første gangen han har fått beskjed om at han må flytte bilen sin mens han selv har spilt.

- Ja, da speakeren ropte opp registreringsnummeret og biltypen stemte med min, så ble jeg litt stressa. Ballen var i spill også, så jeg lurte litt på hvordan jeg skulle få gitt beskjed, sier Fredrik Kosberg til Dagbladet.

Måtte gjenta beskjeden

Da ballen gikk ut til innkast ropte han over til Orkla-benken om at de måtte si fra at bilen var hans.

- De begynte å le, så jeg vet ikke helt om de skjønte at jeg var seriøs eller bare tulla. Da jeg gjentok at de helt seriøst måtte gi beskjed om at bilen var min, så fikk de nå tydeligvis gjort det, sier Kosberg.

Feilparkeringer på Fannrem, der Orklas stadion ligger, er ikke uvanlige, så de parkeringsvaktene løste situasjonen denne gangen også.

- Nå bor jo vi på landsbygda, så det hender at vi har traktorer som parkerer biler inne. Da er det vanskeligere å få løs bilene uten å flytte på traktoren, men det gikk bra på et vis nå. Og så er det ganske trangt på den parkeringsplassen når vi har så mange tilskuere som vi hadde i går, sier Erlandsen til Dagbladet.