INNELÅST: Brønnøysund-trener Alexander Ediassen var innelåst i garderoben da spillerne var i aksjon. Foto: Roger Haugen / BIL Fotball
INNELÅST: Brønnøysund-trener Alexander Ediassen var innelåst i garderoben da spillerne var i aksjon. Foto: Roger Haugen / BIL FotballVis mer

Da spillerne kjempet om tre poeng, var treneren innelåst i garderoben: - Latterlig

- Bra det ikke ble brann, sier Brønnøysund-treneren.

(Dagbladet): Brønnøysund-trener Alexander Ediassen skulle bare på do, men endte opp med et kortvarig, komisk mareritt da hans elever møtte Stålkameratene borte i 3. divisjon.

Ediassen gikk på badet da spillerne forlot garderoben. Da Brønnøysunds trener skulle gjøre det samme og gå inn på banen, kom han ingen vei. Han var innelåst.

- Latterlig. Stålkameratene har låst garderobedøra med meg inne. Kampen har startet, skrev han på Twitter under kampen.

Til Dagbladet forteller uheldige Ediassen følgende:

- Laget gikk ut, og jeg gikk først en rask tur på toalettet. Så gikk jeg i garderoben for å hente noe å drikke. Da jeg skulle gå ut, to minutter før kampstart, hadde kampvertene låst døra. Jeg kom ingen vei, sier Brønnøysund-treneren til Dagbladet.

- Det var bra det ikke ble brann, for det gikk ikke an å låse opp innenfra. Men jeg ringte assistenten og han kom etter hvert. Men de første minuttene av kampen gikk uten meg, sier Ediassen og ler.

- Fryktelig komisk

Trenerkollega i Brønnøysund Roger Haugen ler av situasjonen.

- Det var fryktelig komisk, synes jeg. Jeg fikk en komisk snap fra ham der det sto «to minutter til kampstart og innelåst i garderoben», forteller Haugen til Dagbladet.

Han presiserer:

- Han kom seg etter hvert ut. Vi i Brønnøysund tror ikke dette var planlagt fra Stålkamerates side, tydeliggjør Haugen.

Saken ble først omtalt i Brønnøysunds Avis. Selv om Ediassen til slutt slapp fri fra garderoben, endte det i tap. Scoringer fra Andreas Fossmo og Alexander Iversen sørget for Stålkameratene til slutt vant 2-0.