Ole Gunnar Solskjær

- Da spøker det

Øyvind Alsaker tror det kan bli skummelt for Solskjær dersom de skulle ryke i Champions League.

SKJEBNEUKE: Ole Gunnar Solskjær står ovenfor en viktig uke som Manchester United-manager. Foto: PA
SKJEBNEUKE: Ole Gunnar Solskjær står ovenfor en viktig uke som Manchester United-manager. Foto: PA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld skal Manchester United ut i ilden i Champions League når de møter Atalanta i Bergamo.

TV 2-kommentator Øyvind Alsaker mener Solskjær er avhengig av et godt resultat for å beholde jobben, og tror ikke Solskjær har råd til å ryke ut av Champions League-gruppespillet for andre sesong på rad.

- Det blir en skjebneuke hvis de taper mot Atalanta. Da spøker fort avansementet. Jeg tror ikke han overlever hvis de ryker ut. Hvert eneste resultat betyr mye for Solskjær nå, forteller Alsaker.

United leder gruppa med seks poeng etter tre kamper, men gruppa er utrolig jevn med Atalanta og Villarreal på fire poeng, og Young Boys på tre poeng. Solskjær og co. er dermed desperate etter seier.

Siste møtet mot Atalanta endte opp i en 3-2-seier, men det så lenge mørkt ut da italienerene ledet 2-0 tidlig i kampen.

- Leit

På en pressekonferanse før kampen ble Ole Gunnar Solskjær naturlig nok spurt om sparkingen av Tottenham-trener Nuno Espiríto Santo, som Solskjær og United møtte så seint som lørdag.

KAN LIDE SAMME SKJEBNE: Nuno Espiríto Santo fikk fyken mandag formiddag. Alsaker tror Solskjær kan lide samme skjebne med en dårlig uke. FOTO: Javier Garcia / Shutterstock.
KAN LIDE SAMME SKJEBNE: Nuno Espiríto Santo fikk fyken mandag formiddag. Alsaker tror Solskjær kan lide samme skjebne med en dårlig uke. FOTO: Javier Garcia / Shutterstock. Vis mer

«Dere var begge under press, og trengte et resultat. Du fikk resultatet, Tottenham gjorde ikke. Nå er Nuno ute av jobben. Du har vel litt sympati for ham?»

- Ja, det er leit å se at en bra mann mister jobben. Jeg kjenner ikke til situasjonen i Tottenham, så jeg kan ikke si for mye, men som en kollega blir man aldri glad når sånt skjer, fortalte han pressen.

Espiríto Santo fikk fyken mandag formiddag etter at Tottenham gikk på et ydmykende 3-0 tap for Manchester United.

- Alltid kvalitet på benken

Solskjær ble også spurt om roteringen i laget, og hvordan han holder spillere motiverte når de ikke får nok spilletid, spesielt med tanke på Jadon Sancho.

- Når du har en helt frisk tropp i Manchester United, vil det alltid være kvalitetsspillere som ikke spiller. Slik har det vært nylig. Noen må sitte på benken. Men jeg kan ikke ta dem på noe, innstillingen og stemningen har vært god, sier Solskjær.

SLITER: Jadon Sancho har slitt i starten av sin United-karriere. FOTO: Mike Egerton / PA.
SLITER: Jadon Sancho har slitt i starten av sin United-karriere. FOTO: Mike Egerton / PA. Vis mer

Sancho ble hentet til Manchester i sommer for drøyt 850 millioner kroner, og har enda ikke kommet ordentlig i gang for United.

Engelskmannen har måttet se seg selv vist til benken ved flere anledninger, og i de siste tre kampene har det bare blitt 17 minutter totalt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer