Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Da spørsmålet kom, reiste plutselig Ronaldo seg og forlot Zidane

Ble opprørt og fornærmet på pressekonferansen.

OPPSKAKET: Cristiano Ronaldo forlot plutselig dagens pressekonferanse. Foto: AFP / TIZIANA FABI
OPPSKAKET: Cristiano Ronaldo forlot plutselig dagens pressekonferanse. Foto: AFP / TIZIANA FABI Vis mer

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo elsker å score, elsker å være best og elsker å bli hyllet. Når det motsatte inntreffer, når Ronaldo får kritikk, blir 31-åringen ofte sutrete og infantil.

På dagens pressekonferanse før Real Madrids Champions League-kamp mot Roma ble Ronaldo spurt om hvorfor han sliter med å score på bortebane. Det fikk portugiseren til å reagere.

- Hvorfor jeg sliter med å score borte? Kan du nevne én spiller som har scoret mer på bortebane enn meg etter at jeg kom til Spania? Nei, nettopp. Det er ingen. Ha det bra, sa Ronaldo til Football Italia, før han forlot pressekonferansen.

Dermed ble manager Zinedine Zidane plutselig sittende igjen alene sammen med pressen. Det ble et pinlig øyeblikk. Journalistene visste ikke helt hva som skjedde, hvorfor Real Madrid-stjernen plutselig ble så fornærmet.

- Ga ikke klemmer og kyss Gjennom hele seansen tilnærmet Ronaldo spørsmålene i en slags forsvarsposisjon. 31-åringen svarte ikke ydmykt, men med en hard stemme og stadige stikk.

Blant annet ble Real Madrid-duoen Ronaldo, Gareth Bale og Karim Benzema sammenlignet med Barcelona-trioen Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez, som tilsynelatende har en bedre kjemi enn Real Madrid-stjernene.

Ikke uventet reagerte Ronaldo også på denne tematikken. Alt som insinuerer at Messi er bedre enn Ronaldo, får portugiseren til å respondere negativt.

- Da jeg spilte i Manchester United med Paul Scholes, Ryan Giggs og Rio Ferdinand, sa vi bare «god morgen» og «god natt», men vi var likevel strålende sammen på banen. Vi ga ikke klemmer og kyss, forteller Ronaldo.

- Jeg trenger ikke å spise middag med Bale og Benzema og invitere dem hjem til meg selv. Det viktige er hva vi gjør på banen. Felles måltider og kyss hjelper ingenting, tydeliggjør 31-åringen.

- Alltid favoritter På spørsmål om Real Madrid er favoritter mot Roma, svarte Ronaldo også lett irritert:

- Om vi er favoritter? Selvfølgelig. Vi er alltid favoritter uansett hvor vi spiller, for ingen har vunnet flere troféer en oss. Vi går for å vinne alt vi stiller opp i, mener han.

Morgendagens kamp spilles på Romas hjemmebane, Stadio Olimpic. Der vil Ronaldo veldig gjerne bevise at han kan score på fremmed gress.

I La Liga ligger hovedstadsklubben på 3. plass. Opp til serieleder Barcelona er det bare fire poeng, men Messi og co har én kamp mindre spilt.

ALENE: Real Madrid-manager Zinedine Zidane måtte fullføre pressekonferansen alene etter at Cristiano Ronaldo stakk av. Foto: EPA/CLAUDIO PERI
ALENE: Real Madrid-manager Zinedine Zidane måtte fullføre pressekonferansen alene etter at Cristiano Ronaldo stakk av. Foto: EPA/CLAUDIO PERI Vis mer