Da Stefan Johansen våknet opp på lørdag, kunne han nesten ikke bevege hodet

Håper likevel å spille mot Malta.

TRENTE ALTERNATIVT: Stefan Johansen (t.h.), her med Martin Ødegaard, trente alternativt i dag på grunn av kinken i nakken. Bildet er fra en tidligere landslagstrening. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
TRENTE ALTERNATIVT: Stefan Johansen (t.h.), her med Martin Ødegaard, trente alternativt i dag på grunn av kinken i nakken. Bildet er fra en tidligere landslagstrening. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Stefan Johansen er blitt en helt sentral brikke på Per-Mathias Høgmos landslag de siste par årene.

24-åringen gjorde sine saker godt i seirene mot Bulgaria og Kroatia tidligere i høst, og er selvskreven på laget mot Malta på lørdag.

Hvis han er spilleklar, riktignok. Det er det nemlig langt fra sikkert at Celtic-spilleren er.

Han sto over Celtics seier mot Hamilton i den skotske ligaen i helga på grunn av kink i nakken.

- Akkurat nå hangler jeg litt. Jeg har vært stiv i nakken helt siden Fenerbahce-kampen torsdag. Jeg tror jeg skal bli klar til Maltas. Jeg håper i hvert fall det, sier han til Dagbladet.

Store smerter I 2-2-kampen mot Fenerbahce gikk han i bakken etter en duell, og kjente umiddelbart smerte i nakken. Han maktet å fortsette en stund, men etter 82 minutter sa det stopp, og han ble byttet ut til fordel for Tomas Rogic.

- Etterpå stivnet det først til i ryggen, og deretter i nakken og halsen. Det er stor framgang nå, men på lørdag morgen kunne jeg nesten ikke bevege hodet, sier han til Dagbladet.

På dagens trening nøyde hans seg med jogging og noen enkle øvelser med ball. Landslagets støtteapparat gir ham nå behandling flere ganger om dagen i håp om at han skal bli klar til oppgjøret mot Malta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer