Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League ryktebørs

Da stjernespilleren ble utelatt fra Barcelona-troppen, begynte ryktene å svirre

Her er dagens ryktebørs.

UTELATT FRA TROPPEN: Ivan Rakitic var utelatt fra troppen da Barcelona møtte Villarreal i går (1-1). Foto: Bagu Blanco/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scan pix
UTELATT FRA TROPPEN: Ivan Rakitic var utelatt fra troppen da Barcelona møtte Villarreal i går (1-1). Foto: Bagu Blanco/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scan pix Vis mer

(FourFourTwo): Januarvinduet har vært åpent i en snau uke, men foreløpig har de aller største overgangene latt vente på seg.

Men ryktebørsen inneholder som oftest mange navn, og dagen i dag er ikke noe unntak.

Vi starter med Barcelona-spiller Ivan Rakitic var ikke på benken i gårsdagens ligakamp mot Villarreal (1-1). Det skapte overskrifter. Kroatiske medier meldte i går at han er på vei til Manchester City.

Barcelona-manager Luis Enrique benektet imidlertid ryktene etter gårsdagens kamp. Han ville ikke utdype hvorfor Rakitic ikke var å finne i troppen.

Rakitic ble forøvrig kåret til den 26. beste spilleren i verden i FourFourTwos kåring (se de 100 beste her).

Ny Liverpool-ving?

Liverpool skal være interessert i den nederlandske vingen Quincy Promes (25). Han tjener til daglig til livets opphold i russiske Spartak Moskva, men nå kan Jürgen Klopp være klar til å bla opp rundt 250 millioner kroner for 25-åringen.

Liverpool trenger sårt backup for Sadio Mané, som er i Afrikamesterskapet. Promes kan være løsningen, melder Liverpool Echo.

LINKES TIL LIVERPOOL: Quincy Promes. Foto: Gino van Outheusden/ProSport/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
LINKES TIL LIVERPOOL: Quincy Promes. Foto: Gino van Outheusden/ProSport/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

En annen Liverpool-spiller, Mamadou Sakho, har fått svært lite spilletid under manager Jürgen Klopp.

I april i fjor kom meldingen om at forsvareren hadde testet positivt for et fettbrennende stoff, og selv om han ble frikjent, har det gått nedover med Liverpool-karrieren til stopperen. Det toppet seg da han ble sendt hjem fra USA-turné i juli på grunn av dårlig oppførsel.

Helt siden franske L'Equipe meldte at Southampton skal være interessert i Sakho, har ryktene blitt større. Manager Claude Puel ønsker visstnok at franskmannen skal erstatte José Fonte, som har bedt om å bli solgt (BBC).

Arsenal-bud på spiss

Arsenal skal på sin side ha lagt inn en bud på hele 560 millioner for spissen Andrea Belotti, ifølge Sky Sports. Belotti har scoret 17 mål på 21 kamper for klubb og landslag denne sesongen.

- Vi mottok og avslo et bud på 65 millioner euro fra Arsenal for Andrea Belotti, men det gjenspeiler ikke spillerens verdi, sier Torinos sportsdirektør Gianluca Petrachi til Sky Italia.

LINKES TIL ARSENAL: Andrea Belotti. Foto: NTB Scanpix
LINKES TIL ARSENAL: Andrea Belotti. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Samtidig har Arsenal-spiller Mesut Özil uttalt at fremtiden hans i Arsenal beror på at manager Arsène Wenger blir værende i klubben (Kicker).

Utlån for West Ham-spiller?

West Ham-spiller Sofiane Feghouli har slitt med å få spilletid denne sesongen, og nå kan Roma bli utveien for den tidligere Valencia-spilleren. Sky Sports melder at det italienske laget ønsket Feghouli på lån.

Marseille-fansen kan få et gjensyn med Didier Drogba. 38-åringen har åpnet døra for en retur til gamleklubben, hvor han spilte i 2003/04-sesongen. Det er Eurosport som melder dette.

- Jeg føler jeg har gjort mitt for at det skal skje. Jeg kan ikke tvinge de som styrer klubben. Jeg håper jeg en dag vil holde mitt løfte. Det kan skje, dersom vi setter oss ned og snakker sammen. Men jeg garanterer ikke at det vil skje, sier Drogba selv.

Andre rykter (fra europeiske medier):

Alexis Sanchez linkes til PSG for 600 millioner (Franske Maxifoot).

Atletico Madrid ønsker å hente Alexis Sanchez dersom Antione Griezmann selges (Spanske Don Balon).

Leicester, WBA og Sunderland kjemper om italienske Francesco Acerbi (Italienske Gazzetto dello Sport og GazzaMercato).

Swansea har blitt linket til den tyske forsvarere Holger Badstuber (Wales Online).

Chelseas Michy Batshuayi kan være på vei til Swansea på lån, samtidig som Fernando Llorente går motsatt vei (South Wales Evening Post).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling