MIMRET:  Liverppol markerte i går at det var ti år siden de snudde Champions League-finalen til seier mot Milan. John Arne Riise fortalte om Milan-spilleren Gennaro Gattuso som feiret en seier på vei inn til pause, men som ble nervøs da Liverpool scoret sitt første. Foto: AFP PHOTO/TARIK TINAZAY/NTB Scanpix.
MIMRET: Liverppol markerte i går at det var ti år siden de snudde Champions League-finalen til seier mot Milan. John Arne Riise fortalte om Milan-spilleren Gennaro Gattuso som feiret en seier på vei inn til pause, men som ble nervøs da Liverpool scoret sitt første. Foto: AFP PHOTO/TARIK TINAZAY/NTB Scanpix.Vis mer

- Da vi scoret vårt første mål, «dreit» han på seg

Riise om Gattusos atferdsendring.

(Dagbladet): I går annonserte John Arne Riise på sin blogg at han er ferdig i den kypriotiske klubben Apoel etter en sesong.

Samtidig var han på plass i Liverpool for å være med på markeringen av Champions League-triumfen i Istanbul for nøyaktig ti år siden.

Echo Arena var fullsatt med tidligere spillere og supportere, og nordmannen som spilte hele finalen for de røde var blant dem som inntok talerstolen. I dag har Riises uttalelser blitt en snakkis i sosiale medier.

Gattuso provoserte Som kjent lå Liverpool under 3-0 til pause, men tre mål på seks minutter tidlig i 2. omgang snudde kampen til Liverpools fordel.

På vei inn i garderoben på stillingen 3-0 fordel Milan, observerte John Arne Riise en feirende Gennaro Gattuso.

- Den lille jævelen. Han feiret i pausa.

- Da Milan scoret sitt tredje, tenkte jeg hva nå? Det var skrekkelig. Det kunne ikke bli verre, sa Riise ifølge The Mirror.

Hyllet Gerrard Riise slo innlegget da Steven Gerrard headet inn Liverpools første. Nordmannen tittet bort på Gattuso, som ikke virket like optimistisk lenger.

- Da vi scoret vårt første mål, «dreit» han på seg. Han skjønte det. Jeg nøt øyeblikket, fortalte Riise med et stort smil om munnen.

Riise var oppe på podiet flere ganger under gårsdagens jubileum. 34-åringen var klar på hvem han mener var Liverpools viktigste spiller den kvelden i Istanbul.

- Steven Gerrard og Jamie Carragher var våre viktigste spillere den kvelden. Gerrard spilte vel i fem ulike posisjoner. Jeg var helt utslitt etter 90 minutter. Hvor han fant energi aner jeg ikke.