INGEN PRIS: Zlatan Ibrahimovic svarte ikke på om han ville komme til utdelingen på Öland, og ble derfor fjernet fra lista over kandidater. 
Foto: Pontus Lundahl / TT / kod 10050
INGEN PRIS: Zlatan Ibrahimovic svarte ikke på om han ville komme til utdelingen på Öland, og ble derfor fjernet fra lista over kandidater. Foto: Pontus Lundahl / TT / kod 10050Vis mer

Da Zlatan ikke svarte, strøk kongehuset ham fra lista

Skulle trolig få pris av kronprinsesse Victoria.

(Dagbladet): I år skulle den svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic trolig få det svenske kongehusets gjeveste idrettspris, Victoriastipendiet.

Men da kongehuset ikke hørte noe fra Zlatan, så strøk de ham fra lista.

Victoriastipendet skal deles ut på Öland på tirsdag. Prisen deles ut til den idrettsutøveren, eller laget, som har stått for den største idrettsprestasjonen det siste året.

Zlatan var invitert til den TV-sendte utdelingen på Borgholm på Öland, men sjefen for Victoriastipendiet sier til Expressen at PSG-spilleren ble fjernet fra lista da de ikke fikk noe svar på om han ville komme til utdelingen eller ikke.

- Vi spør alle som er nominert om de kan komme til Öland 14. juli. Vi fikk ingen beskjed fra Zlatan, så da ble han strøket, forteller Kay Wiestå til den svenske avisa.

Derfor går årets pris til svømmeren Sarah Sjöström.

- Det kommer til å bli kjempeartig å få komme til Öland i sommer, treffe kongefamilien, gratulere kronprinsessen og ta imot prisen, sier Sjöström - som får prisen på kronprinsesse Victorias bursdag.

Det har vært svært mange rykter denne sommeren om at Zlatan er på vei fra PSG til Milan. Ifølge Gazzetta Dello Sport skal svensken ha blitt lokket med en årslønn på hele 50 millioner kroner for å komme tilbake til Milan - men PSG-trener Laurent Blanc hevder at det ikke er hold i ryktene.