<strong>INGEN PRIS:</strong> Zlatan Ibrahimovic svarte ikke på om han ville komme til utdelingen på Öland, og ble derfor fjernet fra lista over kandidater. 
Foto: Pontus Lundahl / TT / kod 10050
INGEN PRIS: Zlatan Ibrahimovic svarte ikke på om han ville komme til utdelingen på Öland, og ble derfor fjernet fra lista over kandidater. Foto: Pontus Lundahl / TT / kod 10050 Vis mer

Da Zlatan ikke svarte, strøk kongehuset ham fra lista

Skulle trolig få pris av kronprinsesse Victoria.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I år skulle den svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic trolig få det svenske kongehusets gjeveste idrettspris, Victoriastipendiet.

Men da kongehuset ikke hørte noe fra Zlatan, så strøk de ham fra lista.

Victoriastipendet skal deles ut på Öland på tirsdag. Prisen deles ut til den idrettsutøveren, eller laget, som har stått for den største idrettsprestasjonen det siste året.

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Zlatan var invitert til den TV-sendte utdelingen på Borgholm på Öland, men sjefen for Victoriastipendiet sier til Expressen at PSG-spilleren ble fjernet fra lista da de ikke fikk noe svar på om han ville komme til utdelingen eller ikke.

- Vi spør alle som er nominert om de kan komme til Öland 14. juli. Vi fikk ingen beskjed fra Zlatan, så da ble han strøket, forteller Kay Wiestå til den svenske avisa.

Derfor går årets pris til svømmeren Sarah Sjöström.

- Det kommer til å bli kjempeartig å få komme til Öland i sommer, treffe kongefamilien, gratulere kronprinsessen og ta imot prisen, sier Sjöström - som får prisen på kronprinsesse Victorias bursdag.

Det har vært svært mange rykter denne sommeren om at Zlatan er på vei fra PSG til Milan. Ifølge Gazzetta Dello Sport skal svensken ha blitt lokket med en årslønn på hele 50 millioner kroner for å komme tilbake til Milan - men PSG-trener Laurent Blanc hevder at det ikke er hold i ryktene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer