Dadason lunken til Viking

Rikhardur Dadason er lite interessert i en leieavtale med Viking. Dermed fortsetter Benny Lennartsson jakten på en ny spiss.

I går gikk Viking på et pinlig 1-3-tap for nyopprykkede Start. 17 dager før seriestart er Benny Lennartssons skråsikker på at Stavanger-laget trenger en ny spiss til sesongstart.

- Våre fire spissalternativer bak Erik Nevland, Bjørn Berland, Ben Wright, Hannes Sigurdsson og Rolf Magne Olsen innehar ikke den kvaliteten jeg forventer. Alle er tenkbare som innbyttere, men jeg krever mer av spillere som vil ha fast plass, tordner Lennartsson til Stavanger Aftenblad.

Svensken vil ikke fortelle hvilke navn klubben jobber med, men han bekrefter at de forsøker å skaffe fortserkninger.

Et av navnene som tidligere har dukket opp i spiss-diskusjonen i klubben, er Stoke-spilleren Rikhardur Dadason. Men islendingen er kjølig i forhold til en leieavtale med sin tidligere klubb.

- Jeg prøver å kjempe meg inn på A-laget, og ved en eventuell utleieavtale kan jeg gå glipp av oppkjøringen til neste sesong, sier Dadason.

Under Dadasons tidligere opphold i Stavanger scoret han 48 mål på tre sesonger for Viking. I november 2000 forlot han Stavanger til fordel for den enegelske 1. divisjons klubben.

- Jeg har vært gjennom en lang sesong, og er usikker på hvor stort overskuddet mitt er til å spille i Norge, sier Dadason.

(Dagbladet.no)