2. Bundesliga

Dæhli byttet ut i hjemmetap

Mats Møller Dæhli og St. Pauli klarte ikke å gi seg selv et pusterom fra nedrykksstriden i 2. Bundesliga fredag. Hjemmekampen mot Union Berlin endte 1-2.

TAPTE: Mats Møller Dæhli og St. Pauli tapte mot Union Berlin i dag. Her er unggutten før EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Sveits på Marienlyst stadion i høst.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TAPTE: Mats Møller Dæhli og St. Pauli tapte mot Union Berlin i dag. Her er unggutten før EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Sveits på Marienlyst stadion i høst. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med seier ville Dæhli og lagkameratene tatt et langt steg vekk fra nedrykkslagene på nest øverste nivå i tysk fotball, men i stedet tetnet det seg ytterligere til i bunnen av tabellen.

For samtidig som St. Pauli gikk på sitt første tap på seks kamper, tok tabelljumbo Erzgebirge Aue tre poeng i bunnkampen mot Karlsruhe og nærmet seg Dæhli & co. på tabellen.

Etter fredagens kamper har St. Pauli fortsatt tre lag bak seg på tabellen. Ned til den nye tabelljumboen Arminia Bielefeld skiller det imidlertid ikke mer enn fire poeng. Sistnevnte har også én kamp til gode.

Dæhli startet fredagens kamp for St. Pauli, men ble byttet ut 20 minutter før slutt.

For Union Berlin var det en viktig borteseier. Laget festet grepet om 2.-plassen som gir direkte opprykk. Det er to poeng opp til ledende Stuttgart, som spilte 1-1 mot Bochum.

Hannover og Eintracht Braunschweig, som spiller henholdsvis lørdag og mandag, er fem og seks poeng bak hovedstadslaget.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer