SKRYT FRA SJEFEN:   - Christian Eriksen er 21 år gammel og har 41 landskamper (for Danmark). Han debuterte som 18-åring. Det er litt likt som Mats. Da har man en bærebjelke på landslaget i mange år, sier Solskjær. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SKRYT FRA SJEFEN: - Christian Eriksen er 21 år gammel og har 41 landskamper (for Danmark). Han debuterte som 18-åring. Det er litt likt som Mats. Da har man en bærebjelke på landslaget i mange år, sier Solskjær. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Dæhli kåret til årets talent

- Han er en svært målbevisst ung utøver.

Moldes Mats Møller Dæhli (18) har vokst etter at han signerte for eliteserieklubben i sommer. Nå er han kåret til årets talent.

Midtbanespilleren har mottatt Statoils talentpris som årets talent. Det skjedde bare dager etter at han ble tatt ut i landslagstroppen til Per-Mathias Høgmo.

- Han er en svært målbevisst ung utøver med fantastiske holdninger og et stadig driv etter å utvikle seg, heter det i begrunnelsen.

- Dette er veldig stort for meg, sier Dæhli.

Midtbanespilleren får også skryt av trener Ole Gunnar Solskjær, som mener talentet er i ferd med å slå ut i full blomst.

- Christian Eriksen er 21 år gammel og har 41 landskamper (for Danmark). Han debuterte som 18-åring. Det er litt likt som Mats. Da har man en bærebjelke på landslaget i mange år, sier Solskjær.

Dæhli ble kåret til månedens talent i både oktober og november. Han har valgt å gi premiepengene til fotballklubben Lyn, hvor han spilte som barn.

(NTB)