Dæhli med i St. Pauli-snuoperasjon

MED PÅ SNUOPERASJON: Mats Møller Dæhli fikk 65 minutter på banen for St. Pauli, lørdag. Her for landslaget. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
MED PÅ SNUOPERASJON: Mats Møller Dæhli fikk 65 minutter på banen for St. Pauli, lørdag. Her for landslaget. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mats Møller Dæhli var på banen for St. Pauli da 0-1 ble snudd til 2-1-seier mot 1860 München i tysk 2. Bundesliga lørdag.

Lumor Agbenyenu ga hjemmelaget 1860 München ledelsen etter 27 minutter, men Lasse Sobiech og Aziz Bouhaddouz sikret 2-1 til St. Pauli til pause. Den ledelsen holdt bortelaget på fram til dommeren blåste i fløyta for siste gang.

Mats Møller Dæhli startet kampen for St. Pauli, men ble byttet ut etter 65 minutter.

På tabellen klatrer St. Pauli opp i ryggen på 1860 München. Det skiller ett poeng mellom de to lagene på 15.- og 16.-plass i favør 1860 München.

For Iver Fossum og Hannover ble det en tung dag på jobben. Den norske U21-landslagsspilleren ble byttet inn i det 46. minutt på stillingen 1-0 til bunnlaget Karlsruhe. Stefan Mugosa ga hjemmelaget ledelsen etter ti minutter.

Vondt ble til verre for Hannover da Dimitris Diamantakos omsatte et straffespark til 2-0 etter 70 minutter. Karlsruhe vant 2-0 og klatret opp fra direkte nedrykk. Hannover falt på sin side til tredjeplass på tabellen i 2. Bundesliga.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer