Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dæhli på rundens lag

RUNDENS LAG: For Mats Møller Dæhli Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
RUNDENS LAG: For Mats Møller Dæhli Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Mats Møller Dæhli ble belønnet med en plass på rundens lag i Kicker etter St. Paulis sjokkseier borte mot Eintracht Braunschweig søndag.

Dæhli er med på laget, til tross for at han fikk en smell i hodet og ble båret ut halvtimen før slutt i 2-1-seieren.

- Det går helt fint. Det er ikke så dramatisk som det så ut. Jeg fikk en smell i hodet og følte meg svimmel. Da ville de ikke ta noen sjanser, meldte Dæhli i en sms til VG etter kampen.

Lagkamerat Lasse Sobiech, som scoret St. Paulis første mål mot Eintracht Braunschweig, er også med på rundens lag i 2. Bundesliga i fotballmagasinet Kicker.

Seieren betyr at tabelljumboen skaffet seg kontakt med lagene foran på tabellen og nektet samtidig hjemmelaget å innta tabelltoppen.

Dæhli er utlånt til St. Pauli fra Freiburg.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling