Bundesliga:

Dæhli ut med hodesmell da St. Pauli sjokkerte med borteseier

- Ikke så dramatisk som det så ut.

BÅRET AV: Mats Møller Dæhli fikk en smell i hodet da St. Pauli slo topplaget Eintracht Braunschweig søndag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
BÅRET AV: Mats Møller Dæhli fikk en smell i hodet da St. Pauli slo topplaget Eintracht Braunschweig søndag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mats Møller Dæhli fikk en smell i hodet og ble båret ut halvtimen før slutt da St. Pauli sjokkerte med 2-1-seier borte mot Eintracht Braunschweig søndag.

Tabelljumboen skaffet seg dermed kontakt med lagene foran på tabellen og nektet samtidig hjemmelaget å innta tabelltoppen. Eintracht Braunschweig er på delt 2.-plass med Stuttgart, med samme poengsum som førsteplasserte Hannover.

Stuttgart kan overta tabellteten i mandagens hjemmekamp mot Fortuna Düsseldorf.

Dæhli er leid ut til St. Pauli fra Freiburg. Det så dramatisk ut da han ble båret ut, men han kunne etterpå komme med en beroligende melding.

- Går fint

- Det går helt fint. Det er ikke så dramatisk som det så ut. Jeg fikk en smell i hodet og følte meg svimmel. Da ville de ikke ta noen sjanser, meldte han i en SMS til VG.

Han rakk å bidra til en viktig borteseier. St. Pauli ledet 1-0 da Dæhli måtte ut, etter Lasse Sobiechs tidlige scoring. Cenk Sahin doblet ledelsen i det 72. minutt. Suleiman Abdullahi nyttet de sju overtidsminuttene til å redusere, men utligningen kom aldri.

- En katastrofal kamp for oss, sa hjemmespissen Felix Klaus.

Gustav Valsvik var ubenyttet reserve for Eintracht Braunschweig.

Tetlagene snublet

Også Hannover tapte sin kamp i helgen. Veton Berisha scoret ett av målene da Greuther Fürth vant 4-1 fredag. Stefan Strandberg (fra start) og Iver Fossum (innhopp) spilte for Hannover.

Lørdag spilte Even Hovland hele kampen og hjalp Nürnberg til 3-2-seier borte mot Heidenheim.

Union Berlin og Dynamo Dresden, som er nummer fire og fem på tabellen, spilte 0-0 i sitt innbyrdes møte søndag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer