Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dæhlie måtte gi alt

Bjørn Dæhlie vant NM-gullet på dagens 10 kilometer klassisk i Skrautvål, men måtte gi alt for å holde Thomas Alsgaard (sølv) og Espen Bjervig (bronse) unna.

- Ja, jeg ga absolutt alt, sa Dæhlie etter innkomst, og la til at han var 'stiv og god' midtveis.

-Jeg måtte slite for å gå fort, sa Dæhlie, som mener han må gå et halvminutt fortere i VM skal det ble noe topplasering der.

Underveis fikk han meldinger om utviklingen til løpet til Bjervig, og da hadde ikke Nannestad-gutten annet å gjøre enn å peise på så godt han kunne. Og lenger bak i løypa la Thomas Alsgaard inn et ekstra gir på de siste tre kilometrene, og rappet sølvet fra Bjervig.

Bjørn Dæhlie brukte 27,29 minutter på denne klassiske ti kilometeren. Alsgaard ble slått med tretten sekunder.

Dagens konkurranse danner grunnlaget for lørdagens jaktstart over 15 kilometer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling