Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dæhlie reiste hjem

RAMSAU (NTB): Bjørn Dæhlie avbrøt i dag prøve-VM i Østerrike og reiste hjem til Nannestad. Han er ikke i form etter å ha slitt med en lett forkjølelse, og skal bruke de nærmeste dagene til å vurdere om han skal delta i NM i Berkåk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går stilte han opp i et verdenscuprenn, men avslørte tidlig at formen ikke var på topp. Skikongen ble klart slått av vinneren Thomas Alsgaard, og klaget etter rennet over hodepine og slapphet. Han innrømmet også at konkurransen hadde kommet en dag eller to for tidlig etter sykdommen.

- Jeg ble usikker som følge av forkjølelsen, og valgte derfor å reise hjem. De nærmeste dagene skal jeg bruke på å vurdere om jeg deltar i NM eller ikke, sier Dæhlie.

Nannestad-løperens deltakelse på 3-mila under ski-NM i Berkåk torsdag henger dermed i en tynn tråd. Skikongen meldte også avbud til NM både i 1996 og 1997 på grunn av sykdom. Han har imidlertid for vane å slå voldsomt tilbake i langrennssporet etter å ha vært plaget av sykdom.

Etter planen skal han innlede et høydeopphold i Seisser-Alm om vel én uke.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!