Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dæhlie utfordret Northug til duell

- Petter har vært litt stor i kjeften, forteller den tidligere skikongen.

9. mars barker tidligere langrennskonge Bjørn Dæhlie sammen med Petter Northug i sprintduell. Det skjer under Dæhlie-rennet i Nannestad.

- Petter har vært litt stor i kjeften og kalte rennet i Sapporo for barneskirenn, så nå har vi tatt ham på ordet og invitert han til barneskirenn i Nannestad, sier Bjørn Dæhlie til langrenn.com.

Midtveis i barneskirennet blir det duell mellom Dæhlie, Northug, Morten Eilifsen og en lokal løper.

I kvinneklassen har arrangøren fått med seg Marit Bjørgen, Bente Skari, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og juniortalentet Ragnhild Haga.

- Det blir et lite sprintrenn med to direkte finaler i kvinne- og herreklassen. Det blir et ordentlig race med mye moro, uttaler Dæhlie.

(NTB)

HER STARTET DET: Petter Northug jr. har vært litt stor i kjeften helt siden han slo gjennom under NM for to år siden. Nå vil langrennslegenden Bjørn Dæhlie jekke ham litt ned. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
HER STARTET DET: Petter Northug jr. har vært litt stor i kjeften helt siden han slo gjennom under NM for to år siden. Nå vil langrennslegenden Bjørn Dæhlie jekke ham litt ned. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer
RÅDGIVER: <a href="http://www.dagbladet.no/sport/2007/05/09/500187.html">Bjørn Dæhlie fungerer som en slags mentor for Petter Northug jr.</a> - Det virkelig store målet hans nå er vel OL i Vancouver om tre år. I den sammenheng blir det litt min oppgave å helle litt kaldt vann i årene hans, ved å fortelle ham at han stadig må bli bedre, sa Dæhlie om Northug da det ble kjent.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media