Dæhlis agent: - Det foregår ting i kulissene nå

Alt peker mot januarovergang.

TROPPENS MEST KAMPKLARE: Mats Møller Dæhli er meget spillesugen. Da kommer landslagsuka beleilig. Her fra mandagens trening på Bislett. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
TROPPENS MEST KAMPKLARE: Mats Møller Dæhli er meget spillesugen. Da kommer landslagsuka beleilig. Her fra mandagens trening på Bislett. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDVIKA (Dagbladet): Siden Russell Slade tok over som permanent Cardiff-manager den første uka i oktober, har Mats Møller Dæhli fått 20 minutter for klubblaget. Slade uttalte nylig at et januarsalg av Dæhli bare er aktuelt om det kommer et godt bud. Men noen særlig dialog direkte med spilleren har det ikke vært: De to har ikke snakket sammen på rundt tre uker, forklarte Dæhli da han møtte pressen i Sandvika i forkant av mandagens landslagstrening.

- Jeg vil spille fotball. Det har jeg ikke fått. Det er ikke ideelt, men jeg gjør alt jeg kan for å være i kampform, og nå gleder jeg meg bare til denne samlinga, sier Dæhli til Dagbladet.

Bekrefter samtaler Da Dæhli ble hentet fra Molde til Cardiff av Ole Gunnar Solskjær i januar 2014, var også andre klubber interessert - både i Premier League og i Bundesliga. Mange av dem har vært til stede og sett Dæhlis rekke av solide landskamper siden den overgangen, og de har full kontroll på at han nå er i en klubb som velger en helt annen og mer direkte spillestil enn den som passer 19-åringen fra Oslo vest best.

Og siden det ser ut til å passe både selgende langpasningsklubb og den benkeplasserte spilleren godt med en overgang, er det lett å konkludere med at Dæhli trolig har en annen drakt når det neste vinduet stenger i månedsskiftet januar/februar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer