- Dæven, er det k***, alt det her?

Se Lars Bergers elleville parodi på Emil Hegle Svendsen og Tarjei Bø.

Skiskytter Lars Berger er full av artige påfunn. I anledning NM i skiskyting på Dombås gikk han og lagkamerat Alexander Os sammen om å lage en video hvor Berger parodierer Emil Hegle Svendsen og Tarjei Bø.

Os spiller en reporter som oppsøker skiskytterne hjemme hos dem selv, og det er ingen overdrivelse å røpe at begge blir fremstilt som kaksete storkarer etter suksessen de opplevde under VM i skiskyting i tsjekkiske Nove Mesto i februar.

- De lo godt En 11 minutter lang versjon ble vist på skiskytternes avslutningsbankett på Dombås 23. mars.

- Både Tarjei og Emil lo godt da videoen ble vist på banketten, sier Vegard Ulekleiv, mannen som har redigert videoen, til Dagbladet.

I Dagbladets videospiller kan du se en versjon som er redigert ned til drøye seks minutter.

Fra twar til storkar Tarjei Bø fremstilles som en kar som elsker å være i kameraenes linse og er svært opptatt av at sponsorene skal synes.

I høst ble Bø rammet av twar-bakterien, som medførte at ha mistet 300 timer med grunntrening. Likevel endte han opp med tre VM-gull i Nove Mesto.

- Jeg har gått fra twar til storkar, sier «Tarjei Bø» i videoen.

Videre blir han fremstilt som en skikkelig jentefut, og når han skal beskrive kjæresten sin, så tar «Tarjei Bø» den helt ut.

Forfengelig «Emil» Emil Hegle Svendsen ble VM-kongen i Nove Mesto, med fire gull og en bronse. Suksessen ga god økonomisk avkastning, og i videoen blir det fokusert på skiskytterens kommersielle sider, og en god dose forfengelighet.

«Emil» trekker fram stylisten Jan Thomas som sitt store forbilde, og spør reporteren om det er greit at han barberer leggene under intervjuet.

Når han drar ned buksa åpenbarer det seg en heftig kul under trusa.

- Dæven, er det k***, alt det her, spør Emil Hegle Svendsen før han letter på trusestrikken.

Hva han trekker fram, kan du se i videoinnslaget...