SAME PROCEDURE...: Det er et av de sikreste høsttegnene - at Dagbladet Toppfotball spretter sjampisen etter den årlige fotballkampen mot VG. Foto: Eirik Borud, VG
SAME PROCEDURE...: Det er et av de sikreste høsttegnene - at Dagbladet Toppfotball spretter sjampisen etter den årlige fotballkampen mot VG. Foto: Eirik Borud, VGVis mer

Dagbladet banket VG som vanlig

... på fotballbanen.

|||
(Dagbladet): Verdens Gang - Dagbladet 1-6.

Dagbladet slo for tredje år på rad et tafatt VG-lag i den prestisjefulle fotballkampen mellom de to avisene. Som i 2008 og 2009 var det VG som tok ledelsen, bare for å se kampen bli snudd til overlegen Dagbladet-seier.

Det var knyttet stor spenning til den årlige fotballkampen på Frigg-feltet. Ryktene svirret i Dagbladet-leiren om flere tunge VG-ansettelser helt inn mot kampstart.

Og det var VG som åpnet best. Tippeligadommer Brage Sandemoen pekte på straffemerket etter at en Dagbladet-spiller var uheldig og headet ballen i egen hånd.

Straffen satte Martin Grevstad sikkert i mål. Halvtimen var spilt da Berner Gruppens utvalgte fikk en uventet håndsrekning fra sin tidligere nabo i Akersgata.

Bjørnar Tommelstad forærte utligningen etter uforstyrret å ha headet ballen i eget mål. Derfra og ut handlet det meste om Dagbladet.

Trond Erling Pettersen, Lasse Lønnebotn, Thomas Sæther, Sigve Kvamme og Andreas Dahlstrøm noterte seg for hvert sitt mål i det som til slutt skulle bli en enkel seier for de rødkledde.