Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Dagbladet har talt: Dette er Norges beste fotballspiller

29 år gammel er Alexander Tettey bedre enn noen gang. Vi kårer Norwich-stjerna til Norges beste fotballspiller.

FORBILDE: Alexander Tettey sammen med gutta i Holmen IF. Tettey trives på trening. -  Jeg har alltid jobbet hardt. Både på treningsfeltet og for meg selv, sier Norges beste fotballspiller.
FORBILDE: Alexander Tettey sammen med gutta i Holmen IF. Tettey trives på trening. - Jeg har alltid jobbet hardt. Både på treningsfeltet og for meg selv, sier Norges beste fotballspiller. Vis mer

Med stor lederevne, rå kraft og vinnervilje som noen av sine fremste egenskaper, inspirerer Tettey lagkamerater både på landslaget og i Norwich. For Tettey finnes det ikke noe annet alternativ enn «å spille med hjertet utenpå drakta».

Han er en inspirasjon for lagkameratene. En mare for motstanderne. En humørspreder. En innpisker. En sjef på midtbanen både for Norge og Norwich. I tillegg har Tettey utviklet seg til å bli en langt mer ballsikker og dynamisk fotballspiller det siste året.

Der har du begrunnelsen for at Dagbladet mener Alexander Tettey nå er Norges aller beste.• Lista over Norges 50 beste fotballspillere finner du her- Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Det er så nytt for meg, dette her. Det kan være andre som ikke er enig, men jeg synes det er veldig fint at dere mener det, forteller en glad Alexander Tettey til Dagbladet etter å ha fått beskjeden.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE GRATIS* Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?