Dagbladet kårer Norges 50 beste fotballspillere

Utgangspunktet for kåringen er liga, spilletid, mål og målgivende pasninger. Kort fortalt totalinntrykk i klubb og på landslag det siste året. Tallene i parantes angir plassering på samme liste i 2017 og 2016.

NORGES 50 BESTE: Utgangspunktet for Dagbladets kåring er liga, spilletid, mål og målgivende pasninger. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
NORGES 50 BESTE: Utgangspunktet for Dagbladets kåring er liga, spilletid, mål og målgivende pasninger. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

1. Rune Almenning Jarstein, Hertha Berlin (2/6)

Nyter stor respekt i keepernes hjemland, Tyskland. Jarstein er et klart førstevalg i Hertha Berlin. Får ofte gode kritikker i de toneangivende publikasjonene Bild og Kicker. Svært dedikert i det han foretar seg. Har autoritet. Ble en stund koblet til Bayern München. Dagbladet kårer ham til Norges nummer én.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer