Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet lærte VG fotball

Vant 6-2 i prestisjeoppgjøret.

(Dagbladet.no): Dagbladet - VG 6-2: Det er kampen over alle kamper, inkludert all verdens lands- og Champions League-oppgjør. Det årvisse fotballoppgjøret mellom tabloidene i Akersgata er proppfullt av spenning, nerver, og ikke så rent lite prestisje.

Spørsmålet er selvfølgelig hvem som egentlig er Norges beste fotballavis?

I år, som i fjor, og som så mange år før stakk Dagbladet av med seieren. Og som alltid på en særdeles overbevisende måte.

Ren overkjøring

- Det var ren overkjøring i to ganger 40 minutter, sier en fornøyd lagleder Eugene B. Laran til Dagbladet.no.

Selv om seieren var forventet, er Laran en smule overrasket over hvor lett match det egentlig ble.

- Nå taper jo VG både på nett og papir, men nå har Norges beste fotballavis bevist at den er akkurat det. Best på fotball, sier Laran.

Det hjalp liksom ikke at VG hadde hentet inn landslagsspiller og sporadisk spaltist Lise Klaveness for å gjøre kampen jevnere. For selv om hun var god, var hun aldri god nok til å hjelpe laget sitt til noe som liknet på seier. Heller ikke tidligere sportsredaktør og b-kjendis Frode Nakkim hadde dagen.

- Han startet som midtstopper, men forsvant framover på banen på 4-0, sier Laran.

Klar for bankett

Uten at det hjalp VG stort. For målene fortsatte å renne inn bak en hjelpeløs VG-keeper. Thomas Marstrander, spissfunnet Yngve Haavik, og Ørnulf Bjørn satte inn nok mål til at de sju tilskuerne på kunstgresset på Sognsvann hentet fram kuleramma.

Og ble servert øyedrops som takk.

- Det er vanskelig å si hva som var det peneste målet, for vi hadde i hvert fall to i krysset, sier Laran mens han tar seg en slurk champagne av den prestisjetunge pokalen.

- Nå blir det bankett sammen med VG. Vi vinner den også, ler en tydelig fornøyd lagleder.

GLADE DAGBLADERE: Jeanette Jørgensen, Thomas Sæbø, og Eugene Brandal Laran viser fram pokalen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media