Dagbladet med eget EM-program

- «EM-feber» skal bli et underholdende og fotballfaglig program.

(Dagbladet): • EM PÅ DAGBLADET.NO: For 179 kroner kan du kjøpe tilgang til 10 av EM-kampene, som vises i Fotballstudio. Kjøp abonnement her!

EM-festen starter endelig på fredag, og Dagbladet fortsetter fotballsatsingen med et eget EM-program som vil bli kalt «EM-feber». Fotballprogrammet skal sendes på DBTV Dagbladet.no hver eneste dag under mesterskapet som spilles i Ukraina og Polen.

Det vil komme mange spennende gjester i studio, og Gunnhild Toldnes vil lede programmet. Hun leder også Tippeliga-programmet «Stang inn».

- Dette blir kjempeartig. Vi skal ta temperaturen på det mest spennende som skjer i mesterskapet. Det skal bli et underholdende og fotballfaglig program, sier Toldnes.

Se EM-kamper på Dagbladet.no Programmet kommer midt på dagen og skal spilles inn på verandaen til Dagbladet-bygget ved langkaia. I bakgrunnen vil seerne få servert vakre bilder av operabygget og Bjørvika.

Dagbladet gir deg som leser også muligheten til å se EM-kampene som ikke vises på rikskanalene NRK og TV 2. Du kan kjøpe tilgang til ti kamper - som også sendes på åpne Canal9 - via vårt Fotballstudio.

Vi inviterer deg også til å følge kampene i studio, og diskutere de store og små EM-hendelsene med våre studioverter.

Til tross for at Norge ikke er med i mesterskapet har Dagbladet sendt flere reportere ned til Ukraina og Polen, disse vil dekke mesterskapet både for nett- og papirutgaven.