Dagbladet med eget EM-program

- «EM-feber» skal bli et underholdende og fotballfaglig program.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): • EM PÅ DAGBLADET.NO: For 179 kroner kan du kjøpe tilgang til 10 av EM-kampene, som vises i Fotballstudio. Kjøp abonnement her!

EM-festen starter endelig på fredag, og Dagbladet fortsetter fotballsatsingen med et eget EM-program som vil bli kalt «EM-feber». Fotballprogrammet skal sendes på DBTV Dagbladet.no hver eneste dag under mesterskapet som spilles i Ukraina og Polen.

Det vil komme mange spennende gjester i studio, og Gunnhild Toldnes vil lede programmet. Hun leder også Tippeliga-programmet «Stang inn».

- Dette blir kjempeartig. Vi skal ta temperaturen på det mest spennende som skjer i mesterskapet. Det skal bli et underholdende og fotballfaglig program, sier Toldnes.

Se EM-kamper på Dagbladet.no Programmet kommer midt på dagen og skal spilles inn på verandaen til Dagbladet-bygget ved langkaia. I bakgrunnen vil seerne få servert vakre bilder av operabygget og Bjørvika.

Dagbladet gir deg som leser også muligheten til å se EM-kampene som ikke vises på rikskanalene NRK og TV 2. Du kan kjøpe tilgang til ti kamper - som også sendes på åpne Canal9 - via vårt Fotballstudio.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer