Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet med gratis tipsbrev

Travekspert Bengt Berg i superform.

BEST PÅ HEST: Dagbladets hestespill-ekspert Bengt Berg på Jarlsberg travbane.  Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet
BEST PÅ HEST: Dagbladets hestespill-ekspert Bengt Berg på Jarlsberg travbane. Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet Vis mer

|||
(Dagbladet): Dagbladets tipsekspert Bengt Berg slo til med 117 672 kroner i gevinster på sine spillforslag forrige lørdag.

Nå kommer tipsbrevet hans gratis på mail til alle som er interessert i å øke sine vinnersjanser foran lørdagens V75-omgang på Forus Travbane.

Tipsbrevet vil bli sendt ut til abonnentene to ganger i uka, foran V65-løpene onsdag og V75-løpene lørdag. Tilbudet ligger nå ute på Dagbladets hestesportssider på nett.

Det kan være vel verdt noen tastetrykk. Berg er anerkjent for sin evne til å grave dypt etter outsidere, eller potensielle overraskelser i spillet.

Forrige lørdag var han svært nær den helt store gevinsten, da kaldblodshesten Horgen Kinge travet ensom mot mål i det sjette V75-løpet. Men plutselig galopperte hesten kort før mål. Dermed ble det seks rette fem ganger og 26 femmere som ga en trøstegevinst på 25 966 kroner.

Toppgevinst i V5 Det var i V5-spillet at Bergs forslag slo til for fullt og ga 91 706 kroner tilbake til de som stolte på hans ferdigheter.

- Det var de to store forslagene som ga gevinst etter løpene på Leangen forrige lørdag. V5-forslaget kostet 1512 kroner. Da er jo drøye 90 000 kroner i nettogevinst ganske hyggelig, sier Bengt Berg.

Til sammen kostet de to store forslagene i V5 og V75-spillet forrige lørdag litt over 4000 kroner.

- Jeg har sagt det før, at det kan være både sosialt og ikke minst lønnsomt å slå seg sammen med noen venner og lage et spleiselag på de store V5, V65 eller V75-forslagene. Det er ikke til å komme fra, at sjansen til å få med seg potensielle overraskelser øker med et større system, sier Berg.

Mellomstort på papir I Dagbladets papirutgave er det alltid det mellomstore forslaget som er presentert. Bergs tilhengere må oppsøke dagbladet.no/hestesport på nettet for å få full tilgang til alle spilltilbudene. Her kan også alt spill leveres. Dagbladet er e-kommisjonær.

Her har også Berg utvidet rangering og tipstjeneste til alle løp som foregår i Norge hele uka.

- Det skal bli spennende når vi nå starter med tipsbrevet i tillegg til de andre tipstjenestene vi leverer i Dagbladet. Jeg vil gjerne fremheve spalten «Det aller siste om V75» som står i papirutgaven hver lørdag som en av våre utvidede tjenester, sier Bengt Berg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media