Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet Norges beste fotballavis

10-1 i gatederby. - En veldig ventet seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Dagbladet slo ikveld til med kalasfotball da den årlige fotballmatchen sto mellom Norges to største aviser. 10-1 var sluttresultat da VGs ulykkelige sofajournalister endelig fikk hvile.

- En veldig ventet seier, men Dagbladet har aldri slått VG med så store sifre, sier lagleder og sportsdirektør Esten O. Sæther til Dagbladet.no.

- Aldri tett match

Det så aldri ut til å bli en tett match på kunstgresset ved Sognsvann. Ved pause sto det 3-0 til Dagbladet, men det kunne vært så mye mer. Dagbladet spilte godt og hardt langs bakken, i lengderetningen, og et åpenbart svimmelt VG-forsvar hadde store problemer med å holde følge. Ikke i noe ledd hang VG med, og de rosa hadde verken fysikk eller teknikk til å følge de rødkledde.

Dommer Tom Henning Øvrebø måtte tidlig i andre omgang ut for å spisse blyanten. Målene rant inn bak en betuttet keeper i det rosa målet, og da dommeren til slutt valgte å ende ydmykelsen for denne gang hadde han notert ti streker i boka.

- Historisk seier

Av disse sto Jon André Sæther for seks, Eirik Winsnes tegnet seg for to, og Roy Wahlstrøm fikk pirket inn en retur fra omtrent en halv meter. Lars Glomnes fikk æren av å gjøre kvelden komplett, med tosifra og historisk seier til Dagbladet.

Men det var Eirik Winsnes, tidligere juniorlandslagsspiller, som sto for kveldens høydepunkt på forblåste Sognsvann. Etter en lur pasning fra Sigve «Kunstneren» Kvamme, viste Winsnes hva som bor i høyrefoten. Skuddet fra 25 meter var knallhardt og utagbart i venstre hjørne.

- EN VENTET SEIER: Men ingen grunn til å holde maska. Nå skal banketten vinnes. Foto: Daniel Sannum Lauten
- EN VENTET SEIER: Men ingen grunn til å holde maska. Nå skal banketten vinnes. Foto: Daniel Sannum Lauten Vis mer

- Det er ingen tvil om hvem som er norges fotballavis. Nok en gang er det bekreftet. VG var omtrent så stusslig som rosafargen de har på draktene, sa Sæther til Dagbladet.no etter matchen.

CAMPEONES: Slik ser et mesterlag ut. Europa neste?
BØTTA SIKRET: Det var lenge knyttet usikkerhet til hvorvidt pokalen ville finne veien til Sognsvann. Men de forsofne rosakledde fikk endelig sitt årlige gjensyn med bøtta.