<strong>SNAKKER UT OM MEDISINBRUK:</strong> Dagbladet har kontaktet en rekke gamle OL-helter for å høre hva de mener om astmadebatten som har rast over landet de siste ukene. Alle som svarer på Dagbladets spørsmål, sier de har benyttet seg av medisiner. Illustrasjon: Kjell Erik Berg / Dagbladet
SNAKKER UT OM MEDISINBRUK: Dagbladet har kontaktet en rekke gamle OL-helter for å høre hva de mener om astmadebatten som har rast over landet de siste ukene. Alle som svarer på Dagbladets spørsmål, sier de har benyttet seg av medisiner. Illustrasjon: Kjell Erik Berg / Dagbladet Vis mer

12 av 12:

Dagbladet spurte norske OL-helter om de brukte astmamedisin. Alle svarer ja

Vi kontaktet samtlige norske OL-medaljevinnere i langrenn siden 1992. Dette mener de om astmadebatten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): 20. juli i år slo astma-bomben ned i norsk langrenn, med nyheten om at Martin Johnsrud Sundby var utestengt i to måneder etter feilbruk av astmamedisin. Siden har debatten rast i et vanvittig tempo, med stadige beskyldninger om arbeid i etiske gråsoner.

For to uker siden varslet det norske langrennslandslaget full granskning etter beskyldninger om astma-medisinering av løpere som ikke har astmadiagnose.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer