Dagbladet-tips: Slik ender Champions League 2019/20

Kampen om å gå til topps i verdens gjeveste klubbturnering har aldri vært hardere. Her er Dagbladets vurdering av alle gruppene - og hvem som til slutt står igjen som seierherre.

KNALLHARD KAMP: Fra venstre: Zinedine Zidane (Real Madrid), Maurizio Sarri (Juventus), Jürgen Klopp (Liverpool) og Pep Guardiola (Manchester City). Alle drømmer om å løfte trofeet når Champions League skal avgjøres i Istanbul. Foto: PA Photos/Dagbladet montasje.
KNALLHARD KAMP: Fra venstre: Zinedine Zidane (Real Madrid), Maurizio Sarri (Juventus), Jürgen Klopp (Liverpool) og Pep Guardiola (Manchester City). Alle drømmer om å løfte trofeet når Champions League skal avgjøres i Istanbul. Foto: PA Photos/Dagbladet montasje. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I kveld braker det løs. Turneringen som målbinder og engasjerer en hel fotballverden.

Champions League er tilbake.

Liverpool gikk seirende ut av den helengelske finalen mot Tottenham forrige sesong, men kan de gjøre som Real Madrid og forsvare tittelen? Jürgen Klopp har selv uttalt at gruppespillet aldri har vært tøffere, og det blir unektelig en beinhard kamp om å stå igjen som vinner (som det alltid er).

Tyskeren er inne på noe, og for alle som skal følge kampene fra godstolen, sofaen eller tribuneplass, er det mange godbiter i vente. Dagbladet har tatt en titt på samtlige grupper og vurdert hvilke lag som er favoritter til å gå videre.

Til slutt ser vi på hvem som går seirende ut av turneringen, når finalen spilles i Istanbul på i klubbsesongens aller siste kamp.

PS! Gruppene er satt opp sånn de er akkurat nå - før en eneste kamp er spilt. Derfor er de sortert i alfabetisk rekkefølge her.

GRUPPE A

Man trenger nok ikke å være rakettforsker for å spå hvilke to lag som tar seg videre fra denne gruppen. Tidenes mestvinnende Champions League-klubb, Real Madrid, og hardtsatsende PSG er soleklare favoritter i gruppe A.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer