Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet-tipset ga 581 971 kroner

Vår travekspert Bengt Berg er i kanonform - her er rådene hans til kampen om V75-millionene

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

•Her finner du Bengt Bergs travtips

(Dagbladet.no): Ble onsdagens V65 på Bjerke for vanskelig? Ikke hvis du fulgte tipsene til Dagbladets travekspert Bengt Berg.

Et par klikk på den nye travspill-tjenesten på Dagbladet.no kunne gjort deg 581.971 kroner rikere.

Bruk kortet

Friskusen Bengt Berg er kjent for å lete utenfor allfarvei etter de gyldne outsiderne som gir hard valuta på konto. Foran onsdagens V65 komponerte vår ekspert tidenes aviskupong.

Bare fire kuponger i hele landet greide alle vinnerne. Og på Dagbladet.no hadde vår travredaksjon intervjuet kusken Noralf P. Brækken og argumentert for hvorfor nettopp hans hest Bleke Kongen var onsdagens beste banker. Og attpåtil hvorfor han hadde god vinnersjanse med sin andre heste Neastjerna - som vant.

Hvis du sov i timen da, har du en ny sjanse fra nå og fram til lørdag klokka 15.00. Formsterke Bengt har lagd et lite, et mellomstort og et stort kupongforslag til kampen om V75-millionene på Momarken lørdag.

•Les tipsene til lørdagens V75 på Momarken.

 MED ELLER UTEN SKO:  Dagbladets travekspert Bengt Berg er tett på hester og kusker. Onsdag kunne du tjent over en halv millioner kroner på hans ekspertkupong ved hjelp av et par klikk på travtipset på Dagbladet.no. Det kommer nye sjanser hver dag. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
MED ELLER UTEN SKO: Dagbladets travekspert Bengt Berg er tett på hester og kusker. Onsdag kunne du tjent over en halv millioner kroner på hans ekspertkupong ved hjelp av et par klikk på travtipset på Dagbladet.no. Det kommer nye sjanser hver dag. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

Du trenger ikke være registrert eller medlem noe sted. Du bruker VISA-kortet på samme måte som hvilken som helst handel på nett, klikker på den kupongen du vil og skriver selv hvilken bankkonto du vil ha gevinsten til.

Nye tips hver dag

De store spilledagene er til V65 på onsdager og V75 på lørdager. Men hver eneste dag hele året kan du spille om skattefrie millionbeløp på Dagbladet.no\'s travservice.

Spilletilbudet er laget i samarbeid med Norsk Rikstoto. Det betyr at du kan spille vinner, plass, duo, trippel, V5 og Dagens Dobbel hver dag via Dagbladet.no helt fram til starten går i løpene + V75 på lørdager og V65 onsdag og søndag.

Det enkleste - og ofte mest lønnsomme - er å klikke rett på kupongene vår ekspert har studert seg fram til.

Bare julaften og 1. juledag er totofrie dager i Norge, men det du bør ikke frykte disse datoene med det første.

Bengt Bergs tips og analyser får du i Dagbladet på papir og nett hver dag.

image: Dagbladet-tipset ga 581 971 kroner
GULLBONGEN: Foran V65-løpene på Bjerke onsdag serverte Dagbladets travekspert Bengt Berg tidenes aviskupong til leserne: en sekse og 19 femmere ble verdt 581.971 kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!