Dagbladet-tipset ga 581.971 kroner

Vår travekspert Bengt Berg i kanonform - her er rådene hans til kampen om V75-millionene.

(Dagbladet.no): Ble onsdagens V65 på Bjerke for vanskelig? Ikke hvis du fulgte tipsene til Dagbladets travekspert Bengt Berg. Et par klikk på den nye travspill-tjenesten på Dagbladet.no kunne gjort deg 581.971 kroner.

Friskusen Bengt Berg er kjent for å lete utenfor allfarvei etter de gyldne outsiderne som gir hard valuta på konto. Foran onsdagens V65 komponerte vår ekspert tidenes aviskupong.

Bare fire kuponger i hele landet greide alle vinnerne. Og på Dagbladet.no hadde vår travredaksjon intervjuet kusken Noralf P. Brækken og argumentert for hvorfor nettopp hans hest Bleke Kongen var onsdagens beste banker. Og  attpåtil hvorfor han hadde god vinnersjanse med sin andre heste Neastjerna - som vant.

Hvis du sov i timen da, har du en ny sjanse fra nå og fram til lørdag klokka 15.00. Formsterke Bengt har lagd et lite, et mellomstort og et stort kupongforslag til kampen om V75-millionene på Momarken lørdag.

Du trenger ikke være registrert eller medlem noe sted. Du bruker VISA-kortet på samme måte som hvilken som helst handel på nett, klikker på den kupongen du vil og skriver selv hvilken bankkonto du vil ha gevinsten til.

De store spilledagene er til V65 på onsdager og V75 på lørdager. Men hver eneste dag hele året kan du spille om skattefrie millionbeløp på Dagbladet.no\'s travservice.

Spilletilbudet er laget i samarbeid med Norsk Rikstoto. Det betyr at du kan spille vinner, plass, duo, trippel, V5 og Dagens Dobbel hver dag via Dagbladet.no helt fram til starten går i løpene + V75 på lørdager og V65 onsdag og søndag.

Det enkleste - og ofte mest lønnsomme - er å klikke rett på kupongene vår ekspert har studert seg fram til.

Bare julaften og 1. juledag er totofrie dager i Norge, men det du bør ikke frykte disse datoene med det første.

Bengt Bergs tips og analyser får du i Dagbladet på papir og nett hver dag.