Dagbladet.no sender Norge - Danmark

Se EM-kvaliken mellom Norge og Danmark på Dagbladet.no. Vi sender hele kampen direkte lørdag. Gratis!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I samarbeid med NRK og TV 2 sender Dagbladet.no den viktige premierekampen i kvalifiserunden mot Danmark på Ullevål stadion.

Før sendingen begynner klokka 15.50, må du registrere deg som bruker. Det kan være mye trafikk på nettsidene like før kampstart, så det kan være lurt å gjøre unna registreringsarbeidet i god tid før den tid, ja kanskje allerede i dag. Du kan ikke bruke Dagbladets StartPass for å se kampen, men du må gjennom en enkel registrering som kun gjelder for kampene.

Registrer deg nå for å se kampen mellom Norge og Danmark lørdag 7. september.

Holder med ISDN

Dagbladet.no startet i august å sende tv-bildene fra alle kampene i Tippeligaen og Cupen over nettet. Nå tilbyr vi også landskampen mellom Norge og Danmark, og det gratis. Registreringen du foretar ved å se landskampen, kan du også bruke hvis du vil se Tippeliga-kamper eller cupkamper senere i høst.

Kampen mellom Norge og Danmark kan lastes ned i tre forskjellige hastigheter. Det er mulig å se kampen direkte selv om du har så lav netthastighet som dobbel ISDN: Men jo bredere linjer du har, jo bedre.

Den viktige landskampen i EM-kvaliken blir kommentert av Ernst A. Lervseen og Svein Mathisen.

Registrer deg nå for å se kampen mellom Norge og Danmark lørdag 7. september.

TRENER: Landslaget trente på Voldsløkka i går foran EM-kvalifiseringskampen mot Danmark. Ole Gunnar Solskjær i aksjon under treningen.<br> Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer