HØYODDSER: Genks seier over Maccabi Haifa ga 3,45 i odds hos Norsk Tipping. Dagbladets tippeekspert forutså resultatet i sine tips. Foto: John Thys, AFP/Scanpix
HØYODDSER: Genks seier over Maccabi Haifa ga 3,45 i odds hos Norsk Tipping. Dagbladets tippeekspert forutså resultatet i sine tips. Foto: John Thys, AFP/ScanpixVis mer

Dagbladets oddsekspert prikket inn overraskelsene

Suksess med ligacup og Champions League-kvalik.

(Dagbladet): Vår odds- og tippeekspert Lars Dybwad hadde meget god uttelling på oddsen i går. På et oddsprogram med engelsk ligacup og kvalifisering til Champions League traff Dybwad på 10 av 15 tips.

Bra uttelling, men det hyggeligste for Dagbladets lesere var at oddsen på mange av objektene var meget god.

Blant innertierne var motspill på de tre nyopprykkede Premier League-lagene, som alle hadde antatt lett motstand i ligacupen. Dybwad spådde at Rochdale skulle slå Queens Park Rangers borte til 5,45 i odds, MK Dons slå Norwich borte til 5,20 i odds og Shrewsbury slå Swansea hjemme til 3,50 i odds.

Alle disse gikk rett inn, og de som var snedige nok til å kombinere disse i en trippel kunne glede seg over at for eksempel en hundrelapp i innsats ga 9919 kroner tilbake!

Uttellingen i går var ekstremt god, og viser at det virkelig lønner seg å være våken når turneringer som den engelske ligacupen spilles.

- Jeg hadde en liten mistanke om at de nyopprykkede Premier League-lagene ville nedprioritere denne, og det slo virkelig til, sier Dybwad.

«Dagens hundrelapp» Genks seier med ett mål over Maccabi Haifa i kvalifiseringen til Champions League ble også spådd, til fine 3,45 i odds. I tillegg forutsa Dybwad seiere til Bayern München, Villarreal, West Bromwich og APOEL Nicosia.

De som fulgte Dagbladets anbefaling i papiravisen i går, «Dagens hundrelapp», kunne glede seg over å få nesten tre ganger innsatsen (2,88) tilbake. Dybwad hadde også full klaff i Oddsduellen på Norsk Tipping, der en firling gikk inn til 9,95 i odds.

Et utvalg av Lars Dybwads anbefalinger blir presentert i Dagbladets papirutgave hver dag, mens enda flere kamper blir vurdert på Dagbladets nettsider.

Du kan også følge Dybwad på Twitter: @larsdybwad

Dagbladet er e-kommisjonær for Norsk Tipping. Det betyr at du kan levere dine spill hos Norsk Tipping direkte på Dagbladets hjemmesider.

Hva lønner det seg å spille i kveld? I kveld er det flere kamper i den engelske ligacupen på oddsprogrammet, samt kvalifisering til Champions League. Dybwad tror ikke denne spilledagen vil by på like mange overraskelser, men ser muligheter.

- Jeg har god tro på favorittseier til Liverpool, som ønsker å gjøre det godt i denne turneringen i fravær av europeisk cup-spill. De spiller borte mot Exeter, som ligger nesten sist i ligasystemet. Liverpool-seier med handicap betales med brukbare 1,90. Om det skal skje en skikkelig overraskelse kan den fort skje i nettopp Liverpool, der et skadeplaget Everton tar i mot Sheffield United. 5,90 på bortelaget frister litt. Jeg vil også følge nøye med på oppgjøret Blackburn - Sheffield Wednesday utover dagen, sier Lars Dybwad.

Alle tipsene for dagens kamper kan leses på Dagbladets nettsider.