BRAGA-JUBEL: Braga-supporterne kunne juble etter å ha slått Benfica i går. Juble kunne også de som hadde fulgt Roy Wahlstrøms oddstips. Foto: EPA / Jose Coelho / Scanpix
BRAGA-JUBEL: Braga-supporterne kunne juble etter å ha slått Benfica i går. Juble kunne også de som hadde fulgt Roy Wahlstrøms oddstips. Foto: EPA / Jose Coelho / ScanpixVis mer

Dagbladets oddsekspert traff på 14 av 17 kamper

- Helt ekstrem uttelling.

Oddstips: Her kan du se Dagbladets oddstips!

(Dagbladet): De som fulgte rådene Dagbladets odds- og tippeekspert Roy Wahlstrøm i går kunne glede seg over en fin fortjeneste.

På et program med ishockey-VM, dansk cup i fotball, norsk 3. divisjonsfotball og Europa League prikket Wahlstrøm nemlig inn hele 14 av de 17 kampene han vurderte for Dagbladet på nett og papir — inkludert alle seks tipsene som sto på trykk i papiravisa.

Blant godbitene han traff på var slovensk seier over Latvia i ishockey-VM til pene 4,25 i odds, Midtjylland-seier borte mot Esbjerg i returkamp i den danske cupen til 2,20 i odds, uavgjort mellom Kvik og Charlottenlund i 3. divisjon, avdeling 10, til 4,30 i odds, begge semifinalene i Europa League til henholdsvis 2,45 og 2,65 i odds — og ikke minst norsk hockeyseier over Sveits i går kveld — til 4,25 i odds.

- Det var en helt ekstrem uttelling i går, og det er selvsagt morsomt når en så stor andel av tipsene går inn. Jeg håper at mange fulgte noen av tipsene mine. Samtidig er det viktig å påpeke at en så høy treffprosent ikke er mulig å opprettholde, men vi forsøker å gi leserne gode tips hver dag, sier Wahlstrøm.

Dagbladet er e-kommisjonær for Norsk Tipping. Derfor kan du også levere dine spill på Dagbladets nettsider. Wahlstrøm jobber som odds- og tippeekspet i Dagbladet i mai og juni, før Lars Dybwad tiltrer i stillingen på fulltid fra 1. juli.

De tre eneste objektene odds- og tippeeksperten ikke sirklet inn i går var at Russland ikke vant med mer enn tre mål mot Danmark i hockey-VM (Russland vant 4-3), at Flamengo ikke vant mot Ceara i den brasilianske cupen (Flamengo tapte 1-2) og at det ikke ble poengdeling mellom Mo IL og Mosjøen i 3. divisjon, avdeling 11. (Mo vant 2-0).

I tillegg til noen utvalgte godbiter i papiravisa hver dag, så blir Roy Wahlstrøms tips lagt ut på Dagbladets nettsider hver dag.

Du kan også følge Wahlstrøms tips på Twitter: @dbroy

ODDSEKSPERT: Roy Wahlstrøm er Dagbladets odds- og tippekspert ekspert i mai og juni før Lars Dybwad tiltrer i stillingen på fulltid fra 1. juli. Her kan du kan følge Wahlstrøms oddstips. Du kan også følge Wahlstrøm på Twitter  
Foto: Even Bast / Dagbladet
ODDSEKSPERT: Roy Wahlstrøm er Dagbladets odds- og tippekspert ekspert i mai og juni før Lars Dybwad tiltrer i stillingen på fulltid fra 1. juli. Her kan du kan følge Wahlstrøms oddstips. Du kan også følge Wahlstrøm på Twitter Foto: Even Bast / Dagbladet Vis mer