NEDTUR FOR DISSE? Dagbladets oddsekspert tror Sarpsborg 08 kan ryke ut av cupen i kveld.
Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
NEDTUR FOR DISSE? Dagbladets oddsekspert tror Sarpsborg 08 kan ryke ut av cupen i kveld. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIXVis mer

Dagbladets oddsekspert tror på cupbomber i kveld

I går prikket han inn 7 av 9 forslag.

Dagbladets odds- og tippeekspert Roy Wahlstrøm prikket inn mange spennende spill på oddsen i går. Her får du hans tips om kveldens cuprunde i fotball.

Wahlstrøm vurderte ni kamper på gårsdagens oddsprogram. Sju av dem gikk rett inn.

Se den pene rekka her:

• Palermo-seier mot AC Milan i returmøtet i den italienske cupen ble prikket inn til sterke 3,40 i odds.
• Poengdeling mellom Young Boys og Grasshoppers i sveitsisk superliga ble anbefalt til 2,95 i odds.
• Sion-seier mot Luzern i Sveits sto til 1,70 hos Norsk Tipping.
• Deportivo La Coruña gikk seirende ut av oppgjøret mot Athletic Bilbao i Spania. Det ga pene 2,20 i odds.
• Malagas hjemmeseier mot Sporting Gijon (2-0) ble anbefalt spilt til 1,65 i odds.
• I England sikret Manchester City Champions League-plass med 1-0 seieren mot Tottenham. Wahlstrøms hjemmetips der sto til 1,80 i odds.
• Lille slo Saint-Etienne 2-1 borte i fransk Ligue 1 i går kveld. Borteseieren ble prikket inn til 1,90 i odds.

- Godt tak på Milan Selv var han mest fornøyd med å prikke inn Palermos 2-1 seier mot Milan til 3,40 i odds.

- Jeg hadde tro på at AC Milan ville være litt utladet etter at de sikret seriegullet lørdag. Dessuten har Palermo et godt tak på Milan; før denne hadde de vunnet de fire siste innbyrdes kampene, sier Roy Wahlstrøm.

De to kampene Roy Wahlstrøm ikke fikk inn var 2-1 seieren til Racing Santander mot Atletico Madrid. Der spilte han U.

I tillegg trodde han på en trepoenger til Paris Saint-Germain mot Nancy. Der ble det 2-2 i et oppgjør hvor PSG fikk forsvarsspiller Christophe Jallet utvist etter bare 19 minutter.

«Dagens hundrelapp» De som fulgte Wahlstrøms oddsanbefaling «Dagens hundrelapp» i papiravisa i går kan glede seg over å få mer enn tre ganger innsatsen (3,15) tilbake.

Der foreslo Dagbladets oddsekspert en dobbel med borteseier til Lille i fransk Ligue 1 og hjemmeseier til Malaga i La liga i Spania.

Dessuten hadde Wahlstrøm også full klaff i Oddsduellen hos Norsk Tipping i går. Der leverte han følgende kombinasjon med tre kamper:

Manchester City, Lille og Malaga.

Nett, papir og Twitter Et utvalg av Roy Wahlstrøms mest spennende anbefalinger blir presentert i Dagbladets papirutgave hver dag, mens enda flere kamper blir vurdert på dagbladets nettsider.

Du kan også følge mange av Wahlstrøms oddstips på Twitter: @dbroy

Sist torsdag gjorde han seg svært bemerket med treff på hele 14 av 17 vurderte oddsobjekter.

Dagbladet er e-kommisjonær for Norsk Tipping. Det betyr at du kan levere dine spill hos Norsk Tipping direkte på dagbladets hjemmesider.

Tror på Sarpsborg-exit I kveld er det duket for 2. runde i fotball-NM. Fra dagens oddsprogram har Dagbladets ekspert tatt spesielt for seg den norske cuprunden. Han har vurdert hele 17 av NM-oppgjørene og tror at flere storfavoritter kan få det tøffere enn de liker.

- Vålerenga og Brann røk ut i andre runde av cupen i fjor. Tradisjonelt faller det gjerne et tippeligalag eller to i denne runden. Det har både Strømsgodset, LSK og RBK fått erfare i løpet av de siste årene, sier Roy Wahlstrøm.

- Hvor smeller cupbomben i kveld?

- Jeg tror Sarpsborg 08 kan få trøbbel borte mot Bærum. 2. divisjonslaget scorer mye mål. Det er bare to år siden de slo fjorårets cupmester Strømsgodset i cupens andre runde og de har et ungt og spennende lag på gang nå. Dessuten har de ikke neste seriekamp før 21. mai og kan tømme seg helt i kveld. Sarpsborg 08 har en vanskelig bortekamp mot Tromsø 16. mai de også må ta hensyn til.

Seier til bæringene står til 4,55 i odds hos Norsk Tipping.

Sterkt hjemmelag Wahlstrøm tror ikke at andre tippeligalag taper i kveld. Derimot spår han et par klubber i Adeccoligaen kan gå på en smell.

- 2. divisjonslaget KFUM skal ha brukbare sjanser hjemme mot Hønefoss. De var nære opprykk til Adeccoligaen i fjor og er gode hjemme på kunstgresset på Ekebergsletta. I vinter spilte de jevnt mot Vålerenga i en treningskamp. Hønefoss er riktignok ubeseiret i serien, men hele tre av fem kamper er endt med poengdeling. 3,05 i odds på hjemmelaget er mer interessant enn 1,60 på Hønefoss, sier Roy Wahlstrøm.

At Sandefjord, som sparket trener Patrick Walker på mandag, kan få trøbbel borte mot Kvik Halden mener Wahlstrøm også kan være et interessant spillobjekt.

- På grunn av handikapsystemet i kampene som involverer tippeligaklubbene mener jeg det også er flere interessante spillobjekter, selv om de skulle ende med favorittseier i selve kampen, sier Wahlstrøm.

De vurderingene kan du finne i hans analyser av kampene på dagbladet.no og i papiravisen.

ODDSEKSPERT: Roy Wahlstrøm er Dagbladets odds- og tippeekspert. Her kan du følge Wahlstrøms oddstips. Du kan også følge Wahlstrøm på Twitter. Foto: Even Bast / Dagbladet
ODDSEKSPERT: Roy Wahlstrøm er Dagbladets odds- og tippeekspert. Her kan du følge Wahlstrøms oddstips. Du kan også følge Wahlstrøm på Twitter. Foto: Even Bast / Dagbladet Vis mer