Dagbladets eliteserietips 2019

Dagbladets tabelltips: Slik ender Eliteserien

Sjekk ditt lag.

TETT I TOPPEN: Dagbladet har tippet Eliteserien 2019, men blir det (f.v) Erling Moe (Molde), Eirik Horneland (RBK) eller Lars Arne Nilsen (Brann) som leder sitt lag til topps? Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
TETT I TOPPEN: Dagbladet har tippet Eliteserien 2019, men blir det (f.v) Erling Moe (Molde), Eirik Horneland (RBK) eller Lars Arne Nilsen (Brann) som leder sitt lag til topps? Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DA ROSENBORG-KAPTEIN Mike Jensen fikk høre at stort sett alle tror Molde vil vippe Rosenborg ned fra tronen, så han meg i øynene og sa «lykke til med det». Det var på ingen måte breialt eller cocky.

Det er sånn de føler det på Lerkendal.

Rosenborg er uovervinnelige.

De vet knapt hvordan det er å ikke vinne seriegull.

MEN TIDA ER inne for et lite maktskifte. Rosenborg har ikke forsterket seg nevneverdig. Det har Molde. Og med ressursene som er meldt Moldes vei etter Manchester Uniteds signering av Ole Gunnar Solskjær, er troen på MFK-gull gått over til å bli en slags overbevisning det siste døgnet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer