Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dagbladets travspillere cashet inn over 260 000

Bengt Berg slo til igjen - eneste avistipper som tok V65 på Bjerke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I dag har Norsk Rikstoto overført 263 925 kroner på kontoene til travspillerne på Dagbladet.no - minst. Vår travekspert Bengt Berg var eneste tipper i avisene og fagpressen som prikket inn onsdagens V65 på Bjerke.

Og nå var spillerne våkne, to uker etter at ekspertens V65-forslag gikk inn med 581 971 kroner på Dagbladet.no.

Elleve tippere leverte Bengts mellomste forslag til 756 kroner på Dagbladet.no. Gevinsten pr. kupong ble 15 925 kroner (10 825 for seks rette, pluss 15 femmere à 338 kroner).

Ytterligere fem leverte det største forslaget til 1944 kroner. I dag har de 17 615 kroner mer på konto (én sekser + 20 femmere).

16 av 122.690 kuponger

Bare 189 av de 122 690 innleverte V65-kupongene ga full uttelling. 16 av vinnerkupongene ble levert ved et par klikk på Bengt Bergs suksessforslag på Dagbladet.no.

I tillegg gikk Dagens Dobbel-forslaget til vår ekspert inn med 1225 kroner igjen for 240. Norsk Rikstoto har ikke fått gått gjennom hvor mange som tjente DD-penger på Dagbladet.no i går.

Men det var ingen tvil om hvor den beste eksperten og de beste spillerne hørte hjemme i går. V65-omsetningen på 6,3 millioner kroner var nær all time high.

 SUPERTIPS:  Dagbladets travsekspert Bengt Berg var eneste avistipper som fanget inn V65\'en på Bjerke i går kveld. Dermed ble det en jubelkveld for spilelrne på Dagbladet.no. Nå jobber Bengt med lørdagens millionrace i V75 på Bjerke. Foto: Arnt  E .  Folvik
SUPERTIPS: Dagbladets travsekspert Bengt Berg var eneste avistipper som fanget inn V65\'en på Bjerke i går kveld. Dermed ble det en jubelkveld for spilelrne på Dagbladet.no. Nå jobber Bengt med lørdagens millionrace i V75 på Bjerke. Foto: Arnt E . Folvik Vis mer

Blink med Høitomt

Travinteresserte og spillere fikk også informasjon med direkte link til lommeboka i vår redaksjonelle gjennomgang av V65-løpene. Kuskechampion Eirik Høitomt ble intervjuet om sine sjanser. Og for en sjelden gangs skyld stakk beskjedne Høitomt haka fram og lanserte en mulig vinner. Det var fjerdevalget Hyper Bravur, en av vinnerhestene som la grunnlaget for en lukrativ onsdag for Dagbladet.no-spillerne.

Nye muligheter - før V75

Nå jobber Bengt Berg hardt med de smarte analysene som kan gi storuttelling i lørdagens V75 på Bjerke. Der er det 30 millioner å hente - minst - for en spiller som er alene om sju rette. Bøtter med penger er det uansett å hente. V75-forslagene kommer seint i kveld eller tidlig fredag.

I mellomtiden kan du sjekke Bengts spillmeny her for dobbel V5 og Dagens Dobbel i Bergen i kveld.

I morgen kan du hente fersk valuta samme sted fra Biri i påvente av helgens sportslige og spillemessige begivenhet på Bjerke.

image: Dagbladets travspillere cashet inn over 260 000

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!