Vålerenga og Lillestrøm er de store vinnerne

Dagen da tallet ti ødela for mange

Rosenborg med ti mann har gode grunner til å rase over dommeravgjørelsen som kostet dem et poeng. Han som ikke kan regne til ti har ingenting han skulle sagt på årets mest innholdsrike mandag i norsk fotball.

MATCHVINNEREN: Aron Dønnum jubler etter scoringa som vant kampen mot Rosenborg. På kne står Ivan Näsberg. Bakfra kommer Johan Lædre Bjørdahl, minst like fornøyd. Foto: Terje Bendiksby / NTB
MATCHVINNEREN: Aron Dønnum jubler etter scoringa som vant kampen mot Rosenborg. På kne står Ivan Näsberg. Bakfra kommer Johan Lædre Bjørdahl, minst like fornøyd. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
  • Vålerenga – Rosenborg 1–0 (0–0)

STÅLE SOLBAKKEN DUKKET ikke opp som avtalt på Intility Arena etter at han mandag gikk seg vill i karantenereglene for andre gang siden han kom hjem fra København lørdag 28. november.

Det var klokt etter Dagbladets avsløring rundt bruddet på helsemyndighetenes coronarestriksjoner, for ikke å si den norske dugnadsånden.

Et tredje lovbrudd på to dager ville vært i overkant, selv for en veldig ønsket landslagstrener i fotball.

ROSENBORG DERIMOT, VAR på stasjon selv om kampens siste dommeravgjørelse kostet dem poenget de gikk for etter utvisningen (Islamovic) rett før pause. Frisparket som fratok dem poenget kan koste Norges største fotballøkonomi veldig mye mer enn alle pengene de taper på corona-året 2020.

Plasseringsbonusene fra NTF krymper kraftig fra topp tre og nedover, og på toppen av det har du faren for å misse Europa 2021.

I det perspektivet, og på bakgrunn av veldig mye annet han ikke var enig i, gjorde Åge Hareide det stikk motsatte av Ståle Solbakken.

Han var forbannet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer