Terroren i Berlin:

Dagen før terroren i Berlin, var landslagskaptein Per Ciljan Skjelbred på julemarkedet med barna: - Utrolig trist og skremmende

Håper det var få barn som var vitne til hendelsen.

TRIST OG SKREMMENDE: Hertha Berlin-spiller Per Ciljan Skjelbred var på julemarkedet dagen før terrorangrepet. Her mot Mönchengladbachs Jonas Hofmann i november. Foto: AP Photo / Michael Sohn / NTB Scanpix
TRIST OG SKREMMENDE: Hertha Berlin-spiller Per Ciljan Skjelbred var på julemarkedet dagen før terrorangrepet. Her mot Mönchengladbachs Jonas Hofmann i november. Foto: AP Photo / Michael Sohn / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble tolv personer drept da en lastebil kjørte inn i folkemengden på et julemarked i Berlin.

Så langt har ingen personer tatt på seg ansvaret for handlingen som man fremdeles vet svært lite om. Tyske myndigheter er forsiktige med å kalle det et angrep.

- Jeg vil ikke kalle det et angrep, men det er mange ting som peker i den retning, sier innenriksminister Thomas de Maizière.

- Utrolig trist

Landslagskaptein Per Ciljan Skjelbred spiller til daglig for klubben Hertha Berlin, og bor i byen sammen med kona og de to barna deres. Søndag kveld var Skjelbred, sønnen og datteren på julemarkedet som i går ble angrepet. Det skriver Aftenposten.

- Utrolig trist og skremmende, jeg var der selv med barna i går (søndag), skriver trondhjemsgutten i en tekstmelding til Aftenposten.

Kona og datteren var der timer før

Han forteller til avisa at han ikke har rukket å snakke med venner og bekjente ennå, men at kona har vært i kontakt med flere. Han er svært glad for at de han kjenner er i god behold.

- Ettersom angrepet skjedde en mandag kveld, håper jeg at det var få barn som var vitne til det som skjedde, skriver han til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer