Dagens overgangsrykter i Premier League

Milan Baros til Real Madrid! Særlig.

EM er over, tippeligaen har pause og det er generelt tørketider for alle avhengige av daglige fotballnyheter.

Men fortvil ei, Dagbladet.no skal gi deg fotballryktene likevel. Om de er sanne eller ikke bryr vi oss filla om.

  • Milan Baros skal visstnok være aktuell for Real Madrid, som tydeligvis har lagt sin elsk på alle gode spisser i Premier League. Ruud Van Nistelrooy har også vært linket, det samme har Wayne Rooney. Sistnevnte ble forøvrig tilbudt ny kontrakt av Everton i dag.
  • Patrick Kluivert blir forhåpentligvis klar for Newcastle snart. Dette må være et av tidenes kjedeligste og mest langvarige overgangsrykter, og vi krever avklaring.
  • Tottenham trenger sårt en ballvinner, men det ser ut som om Edgar Davids dropper England til fordel for Inter. Liverpool gråter muligens også en skvett over avgjørelsen.
  • Spurs skal også hatt lyst til å slå kloa i Thomas Helveg. Eller rettere sagt: Thomas Helveg har fryktelig lyst til å bli slått kloa i . Men en ny 33-åring bør neppe være øverst på Santinis ønskeliste hvis han har planer om å bli i jobben en stund. Kanskje Peter Luccin hadde vært smartere?
  • El Hadji Diouf, sannsynligvis uheldige Gérard Houlliers dårligste kjøp, har neppe problemer med å finne seg en annen klubb hvis det skulle bli aktuelt. Klubber over hele Europa vil ha senegaleseren.
  • Marco Caneira fra Bourdeaux blir kanskje Rafa Benitez' første kjøp som Liverpool-manager. Vi venter i spenning.
  • Portsmouth har kjøpt seg til suksess, og vil gjerne fortsette med det. Pompey-sjef Milan Mandaric fløy i dag til Hellas for å sikre seg EM-helt Angelos Basinas.
  • Dagens beste managerrykte fortalte at Glenn Hoddle har lagt inn søknad om å få trene Frankrike. «Den som intet våger, intet vinner», er et ordtak en av Englands mest forhatte managere tydeligvis har tatt litt for bokstavelig.
  • Jo, også har jo enkelte ting blitt bekreftet i dag også: Michael Reiziger til Middlesbrough, Nacho Novo (Nacho Man!) til Rangers og Radhi Jaidi til Bolton. Gratulerer. Spissen Mateja Kezman sier også at han er klar for Chelsea, og med mindre mannen er verdens største lystløgner får klubben et fint tilskudd til stallen. Ikke akkurat Wayne Rooney, men likevel...
  • Det var alt - ingen glemt, mange ignorert. Vi i Dagbladet.no er imidlertid ryktegærne, og har planer om å gjøre dette til den beste ryktedatabasen i Norge. Sitter du med en kjedelig sommerjobb og har lyst til å mate oss med underholdende, åpenbart usanne eller fantastiske overgangsrykter, kan du godt sende en mail hit - så tar vi den kanskje med. Husk å oppgi kilde, men inneholder ryktet ditt ordene «Wayne Rooney» og «Manchester United» i samme setning kan du uansett bare glemme det.
<B>TIL REAL:</B> Har du hørt det siste overgangsryktet 'a, Michael? Jeg skal til Real Madrid!