TIL UNITED?: Paris Saint-Germains Blaise Matuidi. Foto: REUTERS / Benoit Tessier 
TIL UNITED?: Paris Saint-Germains Blaise Matuidi. Foto: REUTERS / Benoit Tessier Vis mer

Dagens ryktebørs: Nok en PSG-stjerne til United

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet/FourFourTwo) Paris Saint-Germains midtbanespiller Blaise Matuidi er nær en overgang til Manchester United. Matuidi er opptatt med EM for Frankrike, men fikk ifølge Manchester Evening News fri for å reise til Old Trafford for å fullføre avtalen, etter at spillerens agent har hatt flere samtaler med klubben. Avtalen vil offentliggjøres etter EM er ferdig. Jose Mourinho har store ambisjoner: da portugiseren i går holdt sin første pressekonferanse for klubben røpet han at der er fire prioriterte plasser som må fylles.To av plassene (Zlatan og Bailly) er allerede blitt fylt, mens den tredje overgangen (Henrikh Mkhitarayan) snart er fullført. Matuidi ventes å være den fjerde signeringen.

Et rykte som ikke handler om overganger, men likevel er spennende: I dag spilles den første semifinalen mellom Wales og Portugal. I forbindelse med kampen er det flere spekulasjoner i hvem som vil erstatte suspenderte Aaron Ramsey på midtbanen. Leicester-spilleren Andy King skal være foretrukket av Chris Coleman, mens Jonathan Williams nevnes som andrevalg melder Daily Mail.

Tysklands Julian Draxler er etterspurt av flere Premier League-klubber. 22-åringen har vært ett i år Wolfsburg etter å ha flyttet fra Schalke i fjor sommer. Draxler har imponert i EM noe som har fått Manchester United, Liverpool og Arsenal til å ønske seg midtbanespilleren. Wolfburg som kjøpte spilleren for 25 millioner pund i fjor krever hele 50 millioner pund i sommer rapporterer Daily Express.

Watford avslo et tilbud fra West Bromich om en byttehandel. Sistnevnte klubb ønsket å bytte Saido Berahino mot Odion Ighalo. Watford-spilleren har fått flere lukrative tilbud fra Kina, men ønsker å bli i Premier League melder Daily Mail. Berahino har også mottatt tilbud fra blant annet Stoke. West Bromwich krever 20 millioner pund for spilleren.

Evertons nye manager Ronald Koeman er på jakt etter forsterkninger. Klubbens hovedmål i dette overgangsvinduet er Leicester-keeper Kasper Schmeichel og Zenits Axel Witsel. Klubben skal ha sett på flere keepere, men føler Schmeichel har de kvalitetene de trenger for å styrke laget defensivt ifølge Daily Mail. I jakten på Axel Witsel må Everton kjempe mot andre klubber som Napoli og Chelsea, likevel anses Merseyside-klubben som favoritter til å skaffe seg Belgia-spillerens underskrift.

Øvrige rykter:

- Manchester United har trappet opp jakten på Paul Pogba, likevel ser det ut som Real Madrid leder an i jakten på franskmannens underskrift. (The Guardian)

- Tottenham vil ha Newcastle-spilleren Georginio Wijnaldum som er verdtsatt til 25 millioner pund. (Daily Mail)

- Sampdoria vil ha Mario Balotelli. (Liverpool Echo)

- John Stones har gitt beskjed til Everton om at han vil til Manchester City. (Daily Mail)

- Arsenal vil løse Alexandre Lacazette fra sin kontrakt med Lyon. (Daily Telegraph)

- Stoke jobber for å signere egyptiske Ramadan Sobhi, men klubben Al-Ahly nekter å selge. (Daily Mail)

- West Ham er på spissjakt og første valg skal være AC Milans Carlos Bacca. (Daily Mail)