Dagens store V75-favoritt i fare

Ice Cool Lady er klart mest markert i dagens V75-omgang på Klosterskogen. Men det er fare på ferde for den store favoritten.

Trener Kåre Refsland er usikker før løpet til Ice Cool Lady i dag. Flere av hestene på stallen til Refsland har den siste tiden vært plaget av såre koder, som er hestenes ankelledd.

-Dette kan være utslag av dårlig havre. Det vet jeg av erfaring, forteller Kåre Refsland til Dagbladet.no.
.

-Vi hadde et forbytte for tre uker siden. Og jeg er spent på hva slags utslag dette kan medføre i løpet i dag både for Ice Cool Lady i V75-2 og for Bøysen i V75-3, sier Refsland temmelig bekymret.

Begge hestene er mye markert i V75-spillet. Ice Cool Lady er dagens mest markerte.

Turen fra Rogaland startet grytidlig i dag, siden Ice Cool Lady heller ikke er særlig grei å reise med.

-Hun vil ikke spise eller drikke under overnatting. Hun har spist nesten som normalt i dag, men merker at det er noe i gære når vi forer tidligere enn vanlig.

Alt ser bra ut med Ice Cool Lady forøvrig. Turen gikk greit. Jeg legger ikke skjul på at vi har siktet inn dette løpet.

Hun kan ikke starte for ofte, da hun taper både vekt og væske i løp.

FOLKEBANKER. Ice Cool Lady er dagens folkebanker i V75-spillet. Men hoppa kan ha fått dårlig havre. Foto: HESTEGUIDEN.COM
FOLKEBANKER. Ice Cool Lady er dagens folkebanker i V75-spillet. Men hoppa kan ha fått dårlig havre. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

Hun er helt skadefri og jeg er optimist og tror på en topp vinnersjanse. Men jeg legger ikke skjul på, at jeg er usikker på grunn av mistanken om det dårlige foret, forteller Refsland.

Når det gjelder Bøysen, så bør han kjempe langt framme om dagsformen er bra. Han var god i forrige start, sier Refsland til Dagbladet.no.

BEKYMRET. Trener Kåre Refsland er bekymret før løpet til folkebanker Ice Cool Lady.