Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dagfinn Enerly er hjemme igjen

Bor sammen med familien etter ti måneder på sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Advokat Terje Scavenius bekrefter overfor Dagbladet at Dagfinn Enerly nå bor sammen med kona Mona og tvillingdøtrene Mia og Amanda igjen.

- Ja, Dagfinn ble utskrevet fra Sunnaas sykehus før helga. Nå bor han hjemme, og får daglig oppfølging av helsetjenesten i sin hjemkommune Rygge, forteller Scavenius.

Dagfinn Enerly ble flyttet til Sunnaas sykehus på Nesodden i starten av desember i fjor, en drøy måned etter at han pådro seg nakkebrudd i siste serierunde. Selv om familien har vært mye sammen også i rehabiliteringstida - blant annet takket være utstyr for videooverføring av samtaler - er Dagfinn glad over endelig å få bo sammen med sine nærmeste.


- Det er veldig fint for ham å få være en del av det daglige familielivet igjen, sier Scavenius.

Fans fikser hus

Hjemmet er under ombygging for å være best mulig tilpasset familiens nye hverdag. - Det arbeidet pågår fortsatt, Vi håper å bli endelig ferdig i løpet av høsten, sier advokaten.


Fredrikstads supporterklubb Plankehaugen har vært sentral i prosessen.

- Vi er i full gang med ombyggingen, som blant annet omfatter heisetårn, soverom og trimrom. Til sammen skal vi bygge 144 kvadratmeter fordelt på tre etasjer - kjeller, første- og annen etasje, sier kasserer i Plankehaugen, Ulf Berg.

Populært seminar

Kommende onsdag skal Dagfinn Enerly og kona Mona snakke om den tøffe tida etter ulykken på Kristiansand stadion i fjor høst. Over 300 har allerede tegnet seg til seminaret på City Scene i Fredrikstad.

Samme kveld arrangeres det en veldedighetskamp i Plankebyen - mellom Fredrikstad og Dagfinns «Dream Team». Dommer i Gulating lagmannsrett, Fredrik Staff, har satt i gang en støtteaksjon til inntekt for Enerly, og får full støtte av samtlige kapteiner i Tippeligaen.


Støttekontoen skal blant annet brukes til ombygging av Enerly-familiens hus på Larkollen.

UT FRA SUNNAAS: Dagfinn Enerly er glad for endelig å få bo sammen med sine tre jenter igjen.