Dagfinn Enerly: «Jeg er overveldet over støtten»

Dagfinn Enerly er nå skrevet ut av sykehuset og har startet på en lang rehabilitering. I går takket han fotball-Norge for støtte og hjelp.

Enerlys bestevenn og tidligere lagkamerat Tor Trondsen leste opp en erklæring fra Enerly i pausen i kampen mellom Lyn og Djurgården.

«Kjære alle sammen. Jeg er svært takknemlig for alle tanker og hilsener jeg har mottatt etter at jeg ble skadd. Jeg har lest alle hilsener jeg har mottatt. Det har varmet og gitt meg mot i mitt livs tøffeste kamp. Nå er jeg overført til Sunnaas der jeg skal ta fatt på mitt livs hardeste treningsopphold. Deres omtanke har gitt meg kraft og vilje til å ta fatt på en vanskelig framtid. Jeg vil sende en stor takk til fotball-Norge, vi er en fin stor familie.»


Før kampstart fikk Enerly 200 000 kroner, 50 000 fra Lyn, 50 000 fra Djurgården og 100 000 fra Fotballens venner. I tillegg gikk billettinntektene fra kampen i går til Enerly.

-  Dagfinn er helt overveldet over støtten og hjelpen han får. Det varmer stort når han nå skal starte rehabiliteringen, sier Enerlys advokat Terje Scavenius, som snakket med ham i går kveld.

SJEKKER: 
Lyns kaptein Tommy Berntsen (t.v.) og Djurgårdens kaptein Markus Johannesson overrakte penger til den skadde FFK-spilleren Dagfinn Enersly før Royal League-kampen på Ullevaal Stadion torsdag. Pengene ble mottatt av FFKs representant Tor Trondsen. Foto: SCANPIX
SJEKKER: Lyns kaptein Tommy Berntsen (t.v.) og Djurgårdens kaptein Markus Johannesson overrakte penger til den skadde FFK-spilleren Dagfinn Enersly før Royal League-kampen på Ullevaal Stadion torsdag. Pengene ble mottatt av FFKs representant Tor Trondsen. Foto: SCANPIX Vis mer