Dagny jentenes svar på Derek

Klubbtrener Gaute Haugenes mener hun minner om Rosenborgs Jan Derek Sørensen i spillestilen. - Vi er begge hurtige og har et bra rykk, sier Bjørnars Dagny Mellgren til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- En fin representant for den nye, fremadstormende generasjonen fotballjenter, sier landslagstrener Per-Mathias Høgmo om Bjørnars lynving Dagny Mellgren (21).

Sist sommer deppet hun etter 0-5 mot Kina i VM-semifinalen i USA. I Algarve Cup for halvannen måned siden scoret hun alle målene da jentene tok en grusom hevn, og slo de kinesiske sølvvinnerne 3-0.

- Herlig revansj

- Det var en herlig revansj. I Sydney-OL går vi for gull. Etter framgangen i vinter er det en realistisk målsetting, sier Dagny Mellgren.

Foruten stor fart og et bra rykk, er Dagny også kjent for å servere gode innlegg.

- I fjor spilte Dagny spiss på klubblaget. I år rendyrker vi henne på høyrevingen. Det er også i kantrollen Dagny er mest aktuell på landslaget, sier Bjørnar-trener Haugenes.

- Etter en eksplosiv start, greier hun å holde farten oppe. Dagny er også en god avslutter, med et hardt skudd. I tillegg er hun spenstig og bra i lufta, sier Per-Mathias Høgmo.

- Tar medalje

Årets sesong er hennes andre, og Dagny tror på medalje.

- Bjørnar har et spennende lag på gang. Trondheims-Ørn virker veldig bra, tett fulgt av Asker. Bronsen skal vi ta, mener Mellgren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer