Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dags for Dagbladets V65-banker

Flamboyant tapte knepent for Auro News sist. Trener og kusk Frode Hamre tror årets første seier kommer i V65-6 på Bjerke onsdag.

Se Bengts travtips. • Benytt sjansen her og vinn på hest!

(Dagbladet.no): - Flamboyant var veldig god sist på Momarken og var knepent slått. Vi står i et fint spor, og han er rask fra start. Sprint er en fordel.

Flamboyant vinner snart løp. Og jeg tror seieren kommer onsdag på Bjerke, sier Frode Hamre til Dagbladet.no.

- Vinner du også med M.T. Cherokee i V65-3?

- Han har vist strålende form i sine to siste starter. Han er i fin utvikling. Fra et bra startspor tror jeg vi skal være med og kjempe i fremste rekke. Han er en av flere som kan vinne i et litt åpent løp, vurderer Frode Hamre om 4-åringen som er ubeseiret på to starter i år.

Gundersen og Ravn Troll er også bankers

Ravn Troll har ikke skuffet sine tilhengere i sine to siste starter. Han jakter sin tredje strake seier sammen med kusk Geir Vegard Gundersen i V65-2. Den sterke Troll Kos-sønnen er ute på en passende distanse.

- Ravn Troll har vært strålende de to siste gangene. Han takler den lange distansen fint, og jeg har seiersambisjoner, sier Geir Vegard Gundersen.

SER ETTER KONKURRENTENE. Flamboyant med kusk og trener Frode Hamre ser neppe noen konkurrenter på siden av seg i V65-6. Foto: HESTEGUIDEN.COM
SER ETTER KONKURRENTENE. Flamboyant med kusk og trener Frode Hamre ser neppe noen konkurrenter på siden av seg i V65-6. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

Ravn Troll er Dagbladets tipsekspert Bengt Bergs banker nummer to denne omgangen.

Geir Vegard Gundersens vurdering av sine oppsitt:

- Tess Ma (1.løp) travet et ålreit løp sist. Det er feilfritt og en grei premie som gjelder.

- Alm Tindar (V65-2) var bra etter galopp sist. Han holder fin form, men 2600 meter er ikke favorittdistansen.

- P.P. Lupin (V65-3) holdt bra fra dødens etter pause sist. Det løpet har sikkert gjort henne godt. Hun hører hjemme på gardering.

- Lykke Frøy (V65-4) feilet på startsiden sist og var ikke som best. Han kan mye på sitt beste og er en outsider.

- Ødeliesvarten (V65-5) så jeg var veldig bra sist. Jeg kjenner ham fra tidligere. Han gjør sjelden et dårlig løp, avslutter Geir Vegard Gundersen.

BANKER NUMMER TO. Ravn Troll er i prima form. Kusk Geir Vegard Gundersen tror på seier for Dagbladets andre V65-banker.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media